PS Finance Group som har funnits sedan 2009 och har vuxit genom nöjda kunder. Vi erbjuder nordiska företag fakturerings- och finansieringstjänster. Koncernen har 20 anställda och omsätter drygt 28 mkr. Vi är ett växande företag som erbjuder spännande tjänster inom den finansiella sektorn. Vi tror på individuellt ansvarstagande och målstyrning. Vi erbjuder arbete i moderna lokaler mycket nära centrala Göteborg och en karriärs- och lönemodell som premierar bra prestation. PS Juridik är en enhet inom bolaget som erbjuder juridisk rådgivning.

Jurist med stort driv

Göteborg
Sista ansökningsdag 2019-06-10

Arbetsbeskrivning

PS Juridik hanterar de flesta olika juridiska frågeställningar som uppkommer i verksamheten och du kommer att arbeta med erfarna kollegor och ge kvalificerat juridiskt stöd till verksamheten o inom olika områden så såsom bankrätt, kommersiella avtal, aktiemarknadsrätt, bolagsrätt och arbete med bolagsstyrningsfrågor. Du kommer att tillhöra ett lokalt team på fyra jurister.

Typiska arbetsuppgifter inkluderar att:

• Upprätta, granska och förhandla avtal
• Sköta korrespondens med Datainspektionen och andra relevanta myndigheter och aktörer
• Juridisk rådgivning till klienter
• Processa i domstol
• Bevaka tillämpliga regelverk
• Aktivt arbeta och stödja verksamheten i övriga frågor som kan uppkomma och tillsammans med kollegorna på PS Juridik arbeta för att utveckla den legala funktionen

Vem är du?

Vi söker dig som har en svensk jur. kand. och goda allmänjuridiska kunskaper. Vi ser att du har 1 till 3 års erfarenhet, helst från liknande arbete inom annan finansiell verksamhet, affärsjuridisk byrå eller liknande verksamhet. Som person är du strukturerad, ambitiös, resultatinriktad och driven att lära dig mer och utvecklas. Du är också en proaktiv person som tycker om att bygga relationer och är helt flytande på både svenska och engelska. Vi arbetar nära varandra och vill gärna att du skall vara en lagspelare och kunna leverera under pressade förhållanden.

Vad erbjuder vi?

· Utvecklande och varierande arbete.
· Moderna lokaler med härliga kollegor.
· Goda karriärmöjligheter med lönemodell som premierar bra prestationer.
· Möjlighet att växa tillsammans med ett företag som jobbar med spännande tjänster inom finansiella sektorn.

Du kommer att sitta nära centrum i moderna och trivsamma lokaler.
Kontakt
Arbetsgivare PS Finance Group AB
Arbetsort Göteborg
Kontaktperson Christer Eriksson, info@psfinancegroup.com, 031-788 23 10
Villkor
Yrkestitel Jurist
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-06-10
Publiceringsdatum 2019-01-16

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!