PS Finance Group som har funnits sedan 2009 och har vuxit genom nöjda kunder. Vi erbjuder nordiska företag fakturerings- och finansieringstjänster. Koncernen har 20 anställda och omsätter drygt 28 mkr. Vi är ett växande företag som erbjuder spännande tjänster inom den finansiella sektorn. Vi tror på individuellt ansvarstagande och målstyrning. Vi erbjuder arbete i moderna lokaler mycket nära centrala Göteborg och en karriärs- och lönemodell som premierar bra prestation. PS Juridik är en enhet inom bolaget som erbjuder juridisk rådgivning.

Utvecklande extrajobb för jurister

Göteborg
Final application date 2019-06-10

Uppgiften:
Du kommer att jobba direkt inom PS Juridik som består av tre jurister. Arbetsuppgifterna består i att assistera bolagets jurister med inkommande post, processhantering och med utredningar.

Arbetet kräver god administrativ förmåga och snabbhet samt en god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Du måste också ha en utåtriktad läggning.

För att vara framgångsrik i rollen som jurist ser vi gärna att du:

- är en utpräglad relationsbyggare.
- har gott om driv/energi och ett tydligt affärsfokus.
- är välstrukturerad och van att arbete mot tydliga mål

Vi söker dig studerar juridik på Universitetet och som är driven, kan brinna för ditt arbete, har lätt för att lära samt tycker om ständig utveckling.

Som person är du social, serviceminded och pedagogisk samt en person som älskar att ta egna initiativ och som vill utvecklas i ett tillväxtföretag. Du formulerar dig väl i tal och skrift.

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en tjänst där du kan vara med och påverka utvecklingen och framtiden av företaget. En centralt belägen arbetsplats och en tjänst som både är varierande och omväxlande. Det finns goda möjligheter för utveckling i form av att få stort ansvar i framtiden. Du har också goda utvecklingsmöjligheter genom PS affärs- och karriärmodell. Du kommer att mötas av ett glatt gäng och en bra arbetsmiljö.

Vi söker kontinuerligt juristestudenter varför du är välkommen med en ansökan.
Contact details
Employer PS Finance Group AB
Workplace Göteborg
Contact Christer Eriksson, info@psfinancegroup.com, 031-788 23 10
Terms
Job Title Juristassistent
Type of employment Permanent employment
Length Permanent employment
Working hours Scheduled
Wage conditions Fixed
Application
Final application date 2019-06-10
Date of publication 2019-01-16

Know someone who is suitable for this job? Tell them!