Om Swedol
Swedol är den professionella användarens multispecialist. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Swedol är en del av Swedolkoncernen.
Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom områdena Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service.
Sammantaget omsätter bolagen i Swedolkoncernen cirka 3 miljarder kronor år 2017 och har cirka 900 anställda.

Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.

Swedol söker Butikschef till ny butik i Bromma

Stockholm
Final application date 2019-04-22

Älskar du försäljning och brinner för ledarskap? Har du erfarenhet av B2B och butiksarbete på chefsnivå? Vi söker en Butikschef till Swedols helt nya butik i Bromma som kommer att öppna i Juni.  

Om tjänsten
Som butikschef ansvarar du för att leda och utveckla butiken och dess medarbetare. Du ansvarar för butikens dagliga drift samt för personal, resultat och budget. För att lyckas med ditt arbete får du relevanta arbetsverktyg och vägledning av regionchef och centrala stödfunktioner. En viktig uppgift för dig som butikschef är att säkerställa att kunden alltid kommer i första hand. Du har stor frihet i att driva butiken och tar egna beslut utifrån givna förutsättningar.

I butiken har vi produktområdena Yrkeskläder, Personligt skydd, Verktyg, Jord- och skogsbruk, Hydraulik, Lyft och last, Fordonsbelysning.

Vi söker dig som har:
• Erfarenhet från detaljhandeln eller b2b-branschen som butikschef
• Tidigare framgångsrik erfarenhet av att leda och utveckla andra människor
• Tekniskt intresserad
• Säljorienterad
• Branschvana är meriterande

Om att arbeta hos oss
Vi arbetar utifrån vår värdegrund som har kunden i centrum. Vi vill vara den partner som bäst tillgodoser den professionella användarens behov och önskemål. Vi samarbetar genom ett gemensamt förhållningssätt som är; enkelt, proffsigt, hjärta och driv. Det är så man känner igen oss, både som kollega och kund. Här får du vara med och bidra i ett välrenommerat och expansivt företag med en god företagskultur och trevliga kollegor.

Som butikschef hos oss kommer du att arbeta med frihet under ansvar och med stöttning av ett större företags strukturer och processer.


Vi erbjuder
Ett mycket intressant och omväxlande arbete där det finns stora möjligheter till personlig utveckling och möjlighet att påverka då ditt arbete kommer att vara avgörande för tillväxten i butiken. Din arbetstid kommer att förläggas till vardagar, butikens öppettider är vardagar 06:30-17 och lördagar 10-14

I samband med denna rekrytering samarbetar Swedol med Retail Recruitment, ansvarig rekryterare Malin Karlsson, 0705 - 08 43 40 malin.karlsson@retailrecruitment.se

Ansökan
Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Sök via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen till Swedol!

Malin Karlsson

Recruitment Manager

Contact details
Employer Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Workplace Stockholm
Contact Malin Karlsson, Recruiter, malin.karlsson@retailrecruitment.se, 0705 - 08 43 40
Terms
Job Title Butikschef
Type of employment Permanent employment
Length Permanent employment
Working hours Full-time
Wage conditions Fixed + flexible
Application
Final application date 2019-04-22
Date of publication 2019-01-16

Know someone who is suitable for this job? Tell them!