Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 15 geografiska platser och har idag cirka 130,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia och är idag Skandinaviens största privata kvinno- och barnhälsomottagning med mottagningar i Stockholm och Skåne. Mama Mia verksamhet omfattar mödravård, gynekologmottagning, preventivmedelsrådgivning, ultraljudsmottagning, BVC, BUMM samt vårdcentraler under varumärket To Care. Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Mama Mia Söder Mödravård ligger på Götgatan på Södermalm, centralt i Stockholm. Vi erbjuder mödravård, ultraljud, preventivmedelsrådgivning, cellprovtagning, HBTQ-mottagning och amningsmottagning.

Mama Mia Söder söker barnmorska för sommaruppdrag på mödravården

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-02-24

Är du barnmorska med erfarenhet från mödravård? Känner du igen dig i Mama Mias värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös?

Vi söker en barnmorska som vill arbeta hos oss i sommar.

Dina arbetsuppgifter:
På Mama Mia Söder  kommer du att arbeta i vårt barnmorsketeam om 13 barnmorskor där du arbetar väldigt självständigt med mödravård. Du har möjlighet att själv styra ditt arbete och schema. 

Din profil:
Vi söker dig som gärna har erfarenhet från mödravård, preventivmedelsrådgivning och cellprovtagning. 

Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team, mottagningen och Mama Mia.

Anställning:
Allmän visstidsanställning juni-augusti 80-100% enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse. Mama Mia har kollektivavtal via Vårdföretagarna.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Ulrica Sjölin, ulrica.sjolin@mamamia.se alt  HR-ansvarig Kamilla Hagel, kamilla.hagel@mamamia.se.  

Välkommen in med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.
Kontakt
Arbetsgivare Mama Mia
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Kamilla Hagel, kamilla.hagel@mamamia.se
Villkor
Yrkestitel Barnmorska
Anställningsform Visstid
Varaktighet 11 dagar - 3 månader
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-24
Publiceringsdatum 2019-01-15

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!