Colorama, AB Hellgrens Färghus, är en färgbutik som har funnits sedan mitten av 60-talet och bedrivit försäljning av färg, tapet, golv, kakel och klinker, bilfärg samt städ till både konsumenter och yrkeskunder. Vi representerar de marknadsledande fabrikaten inom ovanstående områden. Vi är 15 anställda och har en årsomsättning på 46 mkr för 2017 i Colorama Luleå. Vi söker nu en ekonom till vårt sammansvetsade team.

Erfaren Ekonom

Luleå
Sista ansökningsdag 2019-01-29

Är du en engagerad, självgående och prestigelös person som brinner för siffror? Uppskattar du många olika arbetsuppgifter, högt som lågt inom det ekonomiska och administrativa området – då kanske det är just dig vi väntar på!

 
Vi söker dig som har en bakgrund inom ekonomi, administration och redovisning, är van vid högt tempo och att arbeta mot deadlines. Som medarbetare brinner du för redovisning, har ett driv och du ser möjligheter. Du är strukturerad, noggrann, van vid att arbeta självständigt och samtidigt har en god samarbetsförmåga, vilket är nödvändigt då du kommer att arbeta nära dina kollegor i företaget.

Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet, främst i Excel och affärssystem är något du är väldigt bekväm med.  Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete utefter de ärenden som uppkommer. Du ser till att lösa dina arbetsuppgifter och lämnar inte något åt slumpen.

I denna roll arbetar du med brett ekonomiarbete samt administrativt bl.a. med löpande bokföring, kassauppföljning och avstämningar, månadsrapporter, skatteredovisningar och ansvarar för bolagets redovisning såsom kund- och leverantörsreskontra, bokslut mm.

Även löneadministration och andra administrativa uppgifter rörande personal och löner ingår i denna spännande tjänst.

Vidare kommer du arbeta nära bolagets ägare i olika företagsövergripande frågor och projekt. Du har en nyckelroll med ansvar för de dagliga operativa ekonomifrågorna samt bistår ledningen med din ekonomiska kompetens.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av ekonomiarbete. Meriterande är om du har någon ekonomisk utbildning i grunden. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Heltid, Dagtid

Denna tjänst vill vi tillsätta omgående och rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan, utan gör det redan idag!

 
I denna rekrytering samarbetar vi med Ponto AB Bemanning och Rekrytering. Ansökan med cv och personligt brev skickas till www.ponto.nu. Kontakta gärna Rekryteringskonsult Sandra Averbäck Östling 070-570 38 85 om du har frågor om tjänsten. 
Ponto är ett ledande företag inom bemanning och rekrytering. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi företag och privatpersoner att hitta lösningar för att utvecklas. 
Vi är bäst för dig!
Kontakt
Rekryteringskonsult Ponto AB
Arbetsort Luleå
Kontaktperson Sandra Averbäck Östling, sandra.a.ostling@ponto.nu, 070-570 38 85
Villkor
Yrkestitel Ekonom
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-29
Publiceringsdatum 2019-01-11

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!