Sheraton Stockholm Hotel är ett förstklassigt hotell beläget mitt i centrala Stockholm. Vi har 465 gästrum med komfort utöver det vanliga, en restaurang, lobbybar samt 15 konferensrum. Sheraton Stockholm Hotel ingår Marriott International med mer än 7500 hotell världen över.

Möblerare

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-01-31

Sheraton Stockholm Hotel är ett förstklassigt hotell beläget mitt i centrala Stockholm. Vi har 465 gästrum med komfort utöver det vanliga, Restaurang 360, lobbybar samt 15 konferensrum. Sheraton Stockholm Hotel ingår i den världsomspännande koncernen Marriott International, med mer än 5000 förstklassiga hotell världen runt. Våra food and beverage outlets består av restaurang 360, bar 360, private dining, club lounge och vår konferens och bankettvåning.

Vi söker nu nya kollegor som vill arbeta extra som möblerare på vår konferensavdelning. För att trivas i vårt team är det viktigt att du är en teamspelare, att du alltid sätter gästen i fokus och att du är flexibel. 

Våra gäster och även internt kommunicerar vi på både svenska och engelska så därför är det viktigt att du kan kan kommunicera i tal på minimum ett av dessa språk. I din tjänst kommer du förutom att möblera våra konferensrum att hjälpa våra gäster vid behov. Om du har grundläggande datorkunskaper är det en merit.

Dina arbetstider kommer att vara varierande mellan dags och kvällsskift. Både vardagar och helger förekommer ! 

Om du ser fram emot ett roligt jobb i en internationell miljö ser vi fram emot att få ditt CV och ansökan.

Vill du veta mer om tjänsten, vänligen kontakta  Ross Seward, Assistant Food & Beverage Manager på tel: 08-412 34 00.

Välkommen med din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Sheraton Stockholm Hotel
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Ross Seward, ross.seward@sheratonhotels.com, 08-412 34 00
Villkor
Yrkestitel Möblerare
Anställningsform Behov / tim
Arbetstid Varierande
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-31
Publiceringsdatum 2019-01-11

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!