Cykelfabriken är ett svenskt cykelmärke med specialisering på lådcyklar – bakfiets – lastcyklar, företagscyklar och handbyggda stadscyklar i den traditionella stil. Vi är kända för vår tidlösa design, höga kvalitet och goda service. Vi är innovativa och utvecklar nya lösningar, gärna tillsammans med våra kunder.

Vill du arbeta på en spännande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-01-31

Vill du arbeta på en spännande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter?

 

Vi på Cykelfabriken söker en cykelmekaniker/montör till vår verkstad! Har du ett brinnande cykelintresse, erfarenhet som cykelmekaniker eller annan mekanisk erfarenhet så är du välkommen att skicka in ditt CV och en presentation till oss.

 

Vi söker en driven, noggrann och serviceinriktad mekaniker till vår verkstad på heltid. Vi är en fullsortimentsbutik och verkstad där alla typer av kunder och arbeten förekommer, så både social- och "mekanisk" kompetens är av yttersta vikt för att möta våra och kundernas högt ställda krav. Arbetet innebär sedvanligt verkstadsarbete så du får inte vara rädd för att bli smutsig.

 

Tidigare erfarenhet inom cykelbranschen är ett önskemål, övrig verkstads- eller butikserfarenhet är meriterande. Du ska ha mycket god kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift.

 

I den här rekryteringen samarbetar Cykelfabrikenfabriken med Arbetsförmedlingen

 

Välkommen med din ansökan
Kontakt
Arbetsgivare Arbetsförmedlingen Stockholm Gotland
Arbetsort Stockholm
Villkor
Yrkestitel Cykelreparatör
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-31
Publiceringsdatum 2019-01-11

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!