Sörmlands Sparbank är en sparbank som verkar lokalt i Flen, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund och Vingåkers kommuner med totalt åtta kontor. Sörmlands Sparbank är ingen vanlig bank. Vår starka ställning på den lokala marknaden grundar sig i ett förtroende uppbyggt under en drygt 180-årig historia. Vi har service och tjänster som andra banker, men genom vårt samhällsengagemang bidrar vi dessutom till utveckling, hållbarhet och tillväxt i Sörmland. Vi är en bank som gör gott för bygden, så att Sörmland är attraktivt att bo, besöka och verka i. Både nu och i framtiden.

Vi söker sommarvikarier till Nyköpingsregionen

Katrineholm
Sista ansökningsdag 2019-03-15

Vi söker dig som vill jobba i Kundtjänst eller på Kundcenter i Nyköpingsregionen.

För att trivas hos oss är det viktigt att du kan arbeta självständigt, men även att du trivs med att arbeta i team.  I alla våra yrkesroller krävs att du alltid sätter kunden i fokus och är serviceinriktad. Vi ser gärna att du studerar ekonomi i någon form, på eftergymnasial- eller högskolenivå.

Vi ser jämställdhet och mångfald som framgångsfaktorer och eftersträvar en jämn fördelning mellan kvinnor och män med olika erfarenheter och bakgrund. För att kunna arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.

När du skickar in din ansökan godkänner du också att dina uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande chefer inom Sörmlands Sparbank.

Våra Kundtjänstavdelningar finns i Oxelösund och Nyköping. Kundcenter (Telefonbank) finns i Nyköping.

Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 15 mars.
Kontakt
Arbetsgivare Sörmlands Sparbank
Arbetsort Katrineholm
Kontaktperson Åsa Holmqvist, Personaladministratör, asa.holmqvist@sormlandssparbank.se, 0150-758 09
Villkor
Yrkestitel Sommarvikariat
Anställningsform Visstid
Varaktighet Sommarjobb
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-15
Publiceringsdatum 2019-01-11

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!