Uppdragsbeskrivningen för BUMM är att ta emot och följa upp barn- och ungdomar i åldrarna 0 - 17 som har en komplicerad sjukdomsbild, men som inte behöver akutsjukhusets specialistkompetens och utrustning. Vi tar emot barn- och ungdomar med ADHD/ADD, obesitas, astma och allergier m.m.

På Skärholmen BUMM arbetar idag 1 verksamhetschef, 4 barnläkare/specialister, 5 barnsjuksköterskor, 1 sköterska, 4 undersköterskor, 7 psykologer, 1 medicinska sekreterare, 1 verksamhetschefssekreterare.


Barnsjuksköterska till barn & ungdomsmottagning

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-02-08 

 

Barnsjuksköterska, erfarenhet från att ha arbetat på mottagning efterfrågas. Önskvärt är att du är en utåtriktad person som tycker om att ha kontakt med många olika slags människor. Du är van att ta initiativ och är engagerad. Du har patienten i fokus och hjälper till att utveckla mottagningen framåt. Du har en välutvecklad förmåga att kunna arbeta självständigt samt även i team med övriga professioner på barnmottagningen.

Sedvanligt mottagningsarbete så som patientbesök, telefonrådgivning, Vi använder oss av Take Care och önskar att du har arbetat och är väl förtrogen med journalsystemet. Vi använder oss även av telefonväxelsystemet TeleQ.

I denna rekrytering använder vi oss av Arbetsförmedlingen och deras verktyg Recruto.

 
Vi ser fram emot din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Arbetsförmedlingen Stockholm Gotland
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Anneli Friström, Arbetsförmedlare, anneli.fristrom@arbetsformedlingen.se
Villkor
Yrkestitel Barnsjuksköterska
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-08
Publiceringsdatum 2019-01-11

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!