Max Burgers AB är Sveriges äldsta burgarkedja och etablerades redan 1968.
Max som drivs av familjen Bergfors har en omsättning på drygt tre miljarder kronor och är med sina 4.500 anställda Sveriges näst största burgarkedja. Max befinner sig för närvarande i sin största expansionsfas någonsin. I Sverige finns över hundra restauranger från Haparanda i norr till Ystad i söder. Max finns även i Norge, Danmark, Polen och Egypten. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Läs gärna mer på www.max.se

Ekonomiassistent

Luleå
Sista ansökningsdag 2019-01-23


Vi söker dig med ett stort intresse och erfarenhet av ekonomiarbete, som förstår bokföring och som vill jobba i ett framgångsrikt, växande företag där det ofta sker spännande förändringar och satsningar. Max är ett stort företag så föredrar du att arbeta med stora flöden i ett högt tempo och kvalitet, kan detta vara något för dig.

Arbetsuppgifterna för denna tjänst innefattar framförallt löpande bokföring, kontering, hanteringen av kund och leverantörreskontra, balans och resultaträkningar. Utöver det så kommer du att jobba med uppföljningar som hanteras i Excel.

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och med bra driv har du lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Är du dessutom social så är det ett plus då du kommer att jobba tillsammans med många kollegor på ekonomiavdelningen och med andra inom företaget. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbeten och besitter goda datakunskaper.

Meriterande är om du har någon form av ekonomisk utbildning och utöver kravet på goda kunskaper i svenska bör du även behärska engelska språket.
Heltid, dagtid

Inledningsvis är tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader med mycket goda möjligheter till förlängning eller tillsvidareanställning hos vår kund. 

Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra konsulter och kunder. Din konsultchef finns alltid tillgänglig som bollplank och för att stötta dig i att lyckas på dina uppdrag. Som anställd av Ponto omfattas du av gällande kollektivavtal.

Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Ansökan skickas till www.ponto.nu
Kontakta gärna ansvarig Sandra Averbäck Östling 070-570 38 85 om du har frågor gällande uppdraget. 
Ponto är ett ledande företag inom bemanning och rekrytering. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi företag och privatpersoner att hitta lösningar för att utvecklas. 
Vi är bäst för dig! 

#Nr1avtryckenergibryrossom
Kontakt
Rekryteringskonsult Ponto AB
Arbetsort Luleå
Kontaktperson Sandra Averbäck Östling, sandra.a.ostling@ponto.nu, 070-570 38 85
Villkor
Yrkestitel Ekonomiassistent
Anställningsform Visstid
Varaktighet 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-23
Publiceringsdatum 2019-01-10

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!