www.novareprofessionals.se

HR Business Partner till tech-enhet hos stort bolag i Södertälje!

Södertälje
Sista ansökningsdag 2019-02-18

Är du på jakt efter en spännande roll i en internationell miljö där ingen dag är den andra lik? Har du ett genuint intresse för HR-frågor och bakgrund av brett HR-arbete? Vi söker nu en HR Business Partner till stort bolag i Södertälje!


Ditt nya uppdrag!

I ditt nya uppdrag som HR Business Partner kommer din spetskompetens och kunskaper inom HR vara en viktig ingrediens för verksamhetens långsiktiga utvecklingsarbete. Som beslutsfattare och sakkunnig ledare inom verksamhetsnära HR-frågor, utgör du ett viktigt stöd i alla frågor som rör ledarskap, medarbetare och organisation. Du har en relationsinriktad och verksamhetsnära roll där du arbetar nära chefer och medarbetare men också fackliga organisationer med målet att bidra till att bolaget fortsätter att utvecklas i rätt riktning. Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

· Ledarstöd och ledningsutveckling

· Deltagande i ledningsgrupper där du driver strategiska HR-frågor

· Kompetensutveckling och karriärutvecklingsfrågor

· Rekrytering

· Utredningsarbete

· Villkors- och avtalsfrågor

· Fackliga förhandlingar

· Rehabiliteringsfrågor

· Personaladministrativa frågor

· Verksamhetsutvecklande projekt

Tillsammans med drivna och engagerade HR-kollegor kommer du aktivt arbeta med att underhålla och utveckla metoder samt processer inom hela HR-spektrumet. Du rapporterar till Head of HR.


Vem söker vi?

Vi söker dig som brinner för HR och har minst 5 års erfarenhet av brett arbete inom HR, gärna som HR Business Partner. Därtill har du en kandidatexamen inom personalvetenskap eller likvärdig utbildning.

Som HR Business Partner tror vi att du är trygg i din roll , lösningsorienterad, pragmatisk och drivs av att ta ägarskap för helheten i uppgiften. Du har även en strategisk ådra där du känner tillförsikt i att både forma och framföra företagets perspektiv i frågor som sällan har enkla lösningar.


Övrig information

Start: Februari 2019.
Omfattning: Heltid, inleds med 6 månaders provanställning via Novare
Placering: Södertälje

Låter detta intressant? Då rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Södertälje
Kontaktperson Joakim Groth, Rekryterare, Joakim.groth@novare.se
Villkor
Yrkestitel HR Business Partner
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-18
Publiceringsdatum 2019-01-10

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!