Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.
Fysioterapeut till Valens Läkargrupp

Trelleborg
Sista ansökningsdag 2019-01-20

Vi söker dig som är fysioterapeut. Vill du vara med och arbete tillsammans med oss på vår fina vårdcentral Valens Läkargrupp i Trelleborg? Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som sjukgymnast innebär bedömning, behandling och rehabilitering. Som sjukgymnast inom primärvården är du ofta första instans för patienter med besvär i rörelse/stödjeorganen. En stor del av din tid ägnar du åt mottagningsarbete där du tillsammans med patienten formar mål och metod. Ett nära samarbete med övriga medarbetare ser vi som en självklarhet i vår strävan att på bästa sätt hjälpa våra patienter.

Din bakgrund
Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/sjukgymnast och som har några års klinisk erfarenhet inom primärvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att du är självständig, positiv och flexibel, tar stort ansvar och har lätt för att samarbeta. För oss är tillgänglighet, kvalitet och bemötande väldigt viktigt och tidvis kan arbetsbelastningen vara hög varför det är viktigt att du klarar av högt tempo och kan prioritera bland arbetsuppgifterna för att sätta patienten i centrum. Vårdcentralen använder sig utav journalsystemet PMO och det är ett krav att du hanterar detta system.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Anställning och ansökan:
Tjänsten är ett kortare vikariat på 100 %. Tillträde från och med den 21 januari 2019 och två månader framåt inledningsvis.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Louise Rijpma, 0721–720523
HR-ansvarig Emelie Hägerström, 0709-705185

Om vårdcentralen:
Valens Läkargrupp är en fullt utrustad vårdcentral i nyrenoverade och utbyggda lokaler. Vi har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och kvalitet på vård. På vår mottagning arbetar ca 25 personer och består av distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, barnsjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, psykolog, sjukgymnaster, arbetsterapeut och kurator. Vi finns centralt i Trelleborg och vi har ca 8 000 listade patienter på Valen. Antalet listade ökar för varje månad.


Vi ser fram emot din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Lideta Hälsovård
Arbetsort Trelleborg
Kontaktperson Emelie Hägerström, HR, emelie.hagerstrom@lideta.se, 0709-705185
Villkor
Yrkestitel Fysioterapeut
Anställningsform Vikariat
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-20
Publiceringsdatum 2019-01-09

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!