Om Myrorna

Myrorna är Sveriges mest välkända butikskedja som säljer second hand med butiker över hela landet. Vi är störst när det gäller att samla in kläder och prylar som kan återanvändas. Verksamheten fungerar som vilken butikskedja som helst. Med budget, krav på försäljning och ekonomiskt överskott.
Ändå skiljer vi oss från andra eftersom vårt ekonomiska överskott från försäljningen går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vårt uppdrag består också av att bidra till en hållbar samhällsförändring genom att få fler svenskar att återanvända. Men också genom att få fler människor som står långt från arbetsmarknaden att komma lite närmare genom arbetspraktik hos oss. De tre uppdragen är centrala för allt vi gör – från hur vi samlar in till hur vi säljer.

Vi är en betydelsefull samhällsaktör som verkar för en hållbar värld sedan över 120 år tillbaka.

Läs mer på myrorna.se.

Modekunnig sorterare

Haninge
Sista ansökningsdag 2019-01-16

Till Myrorna i Tungelsta söker vi nu två stycken modekunniga sorterare för tillsvidareanställning på heltid.

Som sorterare ingår du i ett team som tar hand om inkomna gåvor och säkerställer att våra butiker förses med det bästa avseende modegrad och kvalitet. De gåvor som behöver bedömas är tex bijouterier, klädesplagg, skor,textil mm. Arbetsuppgifter är varierande och det ingår allt från att sortera, värdera, prismärka och paketera inför leverans till butiker och export. Du behöver klara av, ett ibland, fysiskt tungt arbete då det förekommer lyft.

Vi vill att du har avslutad grundskola eller motsvarande erfarenhet, innehar truckkort och har grundläggande datavana. Vi bedömer att du behöver behärska det svenska språket i tal då du skall instruera personer som kommer till oss och gör sin praktik på vår arbetsplats. Truckkort är meriterande.

För att trivas hos oss behöver du vara prestigelös, gilla ett högt tempo och inte vara rädd för att ta i när det behövs. Är du dessutom nyfiken, gillar att lära dig nya saker och trivs att jobba i ett team vill vi gärna att du blir en av oss på Myrorna i Tungelsta!

Vi intervjuar löpande och tillträde snarast. Myrorna tillämpar sex månaders provanställning.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Arbetsledare Annika Nikkanen 073-688 69 87
Kontakt
Arbetsgivare Myrorna
Arbetsort Haninge
Villkor
Yrkestitel Modekunnig Sorterare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-16
Publiceringsdatum 2019-01-09

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!