Novare är ett av Sveriges starkaste humankapitalhus beläget i fantastiska lokaler mitt på Blasieholmen. Novare Human Capital AB grundades 2001 av Investor AB och Fredrik Hillelson med syfte att erbjuda HR-stöd för sina portföljbolag. Sedan dess har Novaregruppen varit involverad i rekryteringen av 1500 exekutiva chefer till över 500 företag, kompetensutvecklat 3 000 ledare och specialister, genomfört ett flertal skräddarsydda företagsinterna program samt rekryterat 1 700 chefer på mellannivå till över 200 företag.

HR-administratör till globalt bolag i Södertälje!

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-01-31

Har du ett brinnande intresse för HR och administration? Har du tidigare arbetat med några av de vanligaste HR-processerna och vill nu ha en bredare erfarenhet från ett stort internationellt bolag? Här är din chans att få en bred inblick i ett globalt bolags löpande HR-processer och löpande HR-arbete. Sök redan idag!


OM TJÄNSTEN

Novare Professionals söker nu efter en driven och nyfiken HR-administratör för ett års uppdrag hos ett globalt bolag med verksamhet i över hundra länder. I rollen som HR-administratör kommer du att få möjlighet till att stötta upp verksamheten i flera av de vanligaste HR-processerna. Du kommer att ingå i ett team med två andra HR-administratörer och genom att visa ett intresse för der olika uppgifterna du får och snabbt sätta dig in i nya saker kommer du snabbt att bli en ovärderlig resurs till HR-teamet.


I rollen kommer du bland annat att kunna arbeta med att:

·       Assistera och samordna HR-processer
·       Hantera och sammanställa anställningsavtal
·       Svara på anställdas frågor och tillhandahålla policys och blanketter
·       Stötta cheferna i onbording-processer
·       Finnas behjälplig vid rekryteringsprocesser
·       Samordna HR-aktiviteter såsom fackliga förhandlingar och säkerställa dokumentation
·       Följa upp rehabiliteringsärenden
·       Ansvara för administration av medarbetare som slutar eller går i pension
·       Stötta i HR-ärenden som gäller exempelvis avtal, introduktion, rehabilitering och internationella uppdrag.

 

Dina arbetsuppgifter kommer att variera utifrån din tidigare erfarenhet och kompetens och med tiden finns det goda möjligheter till att avancera och ta ett bredare ansvar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Novare Professionals och arbeta som konsult hos vår kund i Södertälje. Uppdraget kommer att vara på heltid och pågå under ett års tid, därefter finns möjlighet till direktanställning hos kund förutsatt att alla parter är nöjda.


VI SÖKER DIG SOM

Till rollen som HR-administratör söker vi dig som har tidigare erfarenhet av personal- och/eller HR-arbete. Det kan exempelvis vara som administratör/researcher/kandidatansvarig hos ett bemanningsbolag eller som HR-administratör på en HR-avdelning. Vi tror att du som har minst ett års erfarenhet av liknande roller har goda försutsättningar för att snabbt komma in i rollen och leverera.

Vi ser det som avgörande att du har goda administrativa kunskaper och goda muntliga och skriftliga kunskaper i såväl svenska som engelska, då du kommer att kommunicera på båda språken.
 

Vi ser det som meriterande om du har..

… Erfarenhet av att arbeta i HR-systemet Aditro
… en eftergymnasial utbildning inom HR eller personalvetenskap eller inom likvärdigt område


SOM PERSON ÄR DU


En engagerad och motiverad person som är nyfiken och vill lära dig så mycket som möjligt inom HR-området. Kanske drömmer du om en framtida karriär på en HR-avdelning och ser detta som en fantastisk chans till att snabbt få de erfarenheter och meriter som du behöver för att kunna ta nästa steg. Som person är du både socialt smidig och strukturerad, du har lätt för att planera och prioritera ditt arbete utifrån de olika uppgifter du får och du trivs med att ha en varierad och föränderlig arbetsdag.
 

ÖVRIG INFORMATION

Start: Mars 2018, omgående.
Omfattning: Heltid, 1 år med möjlighet till förlängning.
Placering: Södertälje.

 
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Novare Professionals och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går direkt till Novare Professionals.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan, notera att vi ej tar emot ansökningar via mail utifrån GDPR. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Anna.Liljegren@novare.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Anna Liljegren, Talent Manager, Anna.liljegren@novare.se
Villkor
Yrkestitel HR-administratör
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet 1 år eller längre
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-31
Publiceringsdatum 2019-01-09

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!