Om Myrorna

Myrorna är Sveriges mest välkända butikskedja som säljer second hand med butiker över hela landet. Vi är störst när det gäller att samla in kläder och prylar som kan återanvändas. Verksamheten fungerar som vilken butikskedja som helst. Med budget, krav på försäljning och ekonomiskt överskott.
Ändå skiljer vi oss från andra eftersom vårt ekonomiska överskott från försäljningen går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vårt uppdrag består också av att bidra till en hållbar samhällsförändring genom att få fler svenskar att återanvända. Men också genom att få fler människor som står långt från arbetsmarknaden att komma lite närmare genom arbetspraktik hos oss. De tre uppdragen är centrala för allt vi gör – från hur vi samlar in till hur vi säljer.

Vi är en betydelsefull samhällsaktör som verkar för en hållbar värld sedan över 120 år tillbaka.

Läs mer på myrorna.se.

Lagerarbete - sortering

Haninge
Sista ansökningsdag 2019-01-16

Till Myrornas Tungelsta söker vi nu två erfarna truckförare för tillsvidareanställning på heltid. 

Som sorterare ingår du i ett team som tar hand om inkomna gåvor och säkerställer att våra butiker förses med det bästa avseende modegrad och kvalitet. De gåvor som behöver bedömas är tex bijouterier, klädesplagg, skor, textil mm. Arbetsuppgifterna är varierande och det ingår truckkörning, lagerarbete samt övriga arbetsuppgifter som förekommer är sortering av inkomna gåvor, grundläggande värdering, packning av gåvor, skötsel av truckar och hanteringsutrustning.

Vi vill att du har avslutad grundskola eller motsvarande erfarenhet, innehar truckkort och minst tre års erfarenhet av lagerarbete med truckkörning. Utöver det ser vi gärna att du har datavana inom lager/logistik och har det lilla ”extra ögat” för att se vad som behöver göras oavsett om det är städning, hjälpa till på annan plats eller liknande. Vi bedömer att du behöver behärska det svenska språket i tal då du skall instruera personer som kommer till oss och gör sin praktik på vår arbetsplats.

Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och klarar av ett ibland fysiskt tungt arbete då det förekommer lyft.

För att trivas hos oss behöver du vara prestigelös, gilla ett högt tempo och inte vara rädd för att ta i när det behövs. Är du dessutom nyfiken, gillar att lära dig nya saker och trivs att jobba i ett team vill vi gärna att du blir en av oss på Myrorna i Tungelsta!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts snarast. Myrorna tillämpar 6 månaders provanställning.

Frågor om tjänsten ställer du till Kadir Kaarto 08-120 198 53
Kontakt
Arbetsgivare Myrorna
Arbetsort Haninge
Villkor
Yrkestitel Lagerarbetare och sorterare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-16
Publiceringsdatum 2019-01-09

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!