Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 15 geografiska platser och har idag cirka 130,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Legitimerad läkare / ST-läkare till To Care City

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-02-10

Är du legitimerad läkare som söker ST-tjänst alt legitimerad läkare som har ett intresse av att framåt gå in i en ST-tjänst hos oss? Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös? Är du intresserad av att arbeta hos oss på To Care City, en växande vårdcentral med engagerad och kompetent personal? Läs vidare!

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta nära dina kollegor i vårt team av undersköterskor, sjuksköterskor, psykologer och läkare. 

Arbetet omfattar sedvanligt arbete som läkare på vårdcentral inklusive hembesök och drop-in mottagning.

Din profil:
Vi söker dig som är leg läkare med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du ska drivas av att komma till en växande mottagning och vilja vara med och utveckla den.

Kunskap i systemet Take Care är meriterande. 

Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, patienter och verksamheten. Det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen. Du är duktig på att prioritera kan ändra fokus efter behov.

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. To Care har kollektivavtal via Vårdföretagarna.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Kamilla Hagel kamilla.hagel@mamamia.se. Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning snarast.

Om To Care City:
Vår mottagning To Care City finns i fina lokaler på Östermalm där vi erbjuder husläkare, vaccinationer, psykologer mm. Vi delar lokalerna med Mama Mia City som erbjuder mödrahälsovård, BVC, preventivmedelsrådgivning, cellprovtagning, gynekologi och ultraljud.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.
Kontakt
Arbetsgivare Lideta Hälsovård
Arbetsort Stockholm
Villkor
Yrkestitel ST-läkare / Legitimerad läkare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-10
Publiceringsdatum 2019-01-08

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!