Världsnaturfonden WWF är en av världens ledande ideella och oberoende naturvårdsorganisationer. Vi kämpar för att bygga en framtid där människor lever i harmoni med naturen. För att nå våra mål jobbar vi både på politisk nivå samt ute i fält. Vi har ett tätt samarbete med företag och fristående organisationer såväl som lokalbefolkningar och andra aktörer och runt om i världen. WWF har fler än fem miljoner supportar som stödjer oss ekonomiskt eller genom att engagera sig personligen.

Världsnaturfonden WWF söker en Marknadsassistent

Solna
Sista ansökningsdag 2019-02-05

Till vår avdelning för samhälls- & näringslivsutveckling söker vi nu en strukturerad, självgående och hållbarhetsintresserad marknadsassistent med mycket servicekänsla då tjänsten innebär kontakter och koordinering med både företag och samarbetspartners samt personer inom WWFs olika enheter och avdelningar. Du kommer behöva snabbt sätta dig in i WWF’s arbete, därför är det viktigt att du känner dig säker i rollen och är snabblärd. Rollen omfattar många olika arbetsuppgifter, ofta i ett högt tempo. Du kommer att få arbeta med många intressanta projekt samt med kompetenta och passionerade kollegor.  

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att: 

* Koordinera eller leda vissa av marknadsavdelningens projekt, events och kampanjer
* Vara ansvarig för att innehållet på relevanta webbsidor är uppdaterat och även delta i arbetet med att redigera, producera och   publicera innehållet på dessa sidor  
* Delta i produktutveckling gällande företagsamarbeten (och i vissa fall insamlingar från privatpersoner) 
* Skriva och publicera nyhetsbrev till partners och supporters 
* Hantera gåvor och mindre företagspartners 
* Löpande administrativa arbetsuppgifter inom ramen för marknadsavdelningen 

 
För att passa i rollen ser vi gärna att du har följande bakgrund:

* Relevant eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/marknadskommunikation 
* Minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter  
* Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska  
* Du har goda kunskaper i Office-paketet. Det är meriterande att ha goda kunskaper i Adobe InDesign, Photoshop, MS Dynamics CRM och publiceringsverktyg 
* Van att arbete med sociala medier som Twitter, Facebook, och LinkedIn 
* Det är även meriterande att ha erfarenhet av arbete med hållbarhetsfrågor 

Vi önskar att du har ett stort engagemang och intresse i hållbarhetsfrågor. Vi ser gärna att du är kvalitetsmedveten och stresstålig. Du har god samarbetsförmåga då du ingår i olika tvärgrupper, samtidigt som du kan arbeta självständigt. Arbetsbelastningen styrs av mycket projektcykler vilket gör att det är viktigt att kunna planera sitt arbete väl samt ha en god förmåga att hantera arbetstoppar.   

Vi sitter i vackert belägna Ulriksdals Slott med vattnet alldeles utanför fönstren. Du kommer att få arbeta med kompetenta medarbetare i en stimulerande miljö. Vi strävar efter att bli Sveriges bästa arbetsplats och värnar mycket om välmående och utveckling av våra medarbetare. WWF är anslutna till kollektivavtal och följer ITP planen.

Som en del av vår jämlikhet- och mångfaldsplan vill vi gärna uppmuntra manliga sökande samt personer med annat etniskt påbrå än svenskt att skicka in sin ansökan.
Kontakt
Arbetsgivare Stiftelsen Världsnaturfonden WWF
Arbetsort Solna
Kontaktperson Daniel Robertsson, Avdelningschef, daniel.robertsson@wwf.se, 08-6247400
Facklig representant Unionen, Akademikerförbundet Facklig representant, Vxl 08-624 74 00
Villkor
Yrkestitel Marknadsassistent
Anställningsform Vikariat
Varaktighet 1 år eller längre
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-05
Publiceringsdatum 2019-01-08

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!