OM SVENSKA ALARM
Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer snabbt. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vår ambition är att vara ett ledande företag på smarta larm för både privatpersoner och företag.
www.SvenskaAlarm.se/jobb

SÄLJCHEF FÖR VÅRT INNESÄLJ

Malmö
Sista ansökningsdag 2019-01-21

SÄLJCHEFENS DRÖM – HÄR ÄR DITT NÄSTA JOBB

Nu finns chansen att få ditt drömjobb i ett säljorienterat bolag som för tredje året i rad blivit utnämnt till snabbväxande Gasellbolag av Dagens Industri.

Vår topprioritet är att kraftgit öka vår innesäljsverksamhet, växa och expandera genom att byta lokaler i Malmö. Vi söker dig som kan göra det tuffa jobbet som krävs för att kunna nå toppen. Du har säljerfarenhet. Som belöning kommer du att tjäna väldigt bra med pengar! Idag består vårt säljteam av 12 personer.VAD SKA DU GÖRA?

Du ska leverera nya försäljningsrekord. Ditt jobb blir att ansvara för Svenska Alarms befintliga säljorganisation. Rekrytera och utbilda innesäljare. Att varje dag motivera och coacha din personal till att bli stjärnsäljare. Du har höga krav på dig och ska finnas där för din säljorganisation närhelst det behövs, därför betalar vi dig väldigt bra för resultaten.VEM ÄR DU?

Du är personen i rummet som alla lyssnar till. Du vet hur man får sin vilja igenom och har aldrig misslyckats med att nå dina försäljningsmål. Du är hungrig på nästa utmaning. Din karriär är viktig, pengar är viktigare än fritid och nu vill du bevisa att du kan bygga Sveriges bästa säljteam.KOMPETENSKRAV

• Erfarenhet inom försäljning face2face eller teleförsäljning samt ett tidigare dokumenterad ledaregenskap

• Stjärnsäljare/StjärncoachDIN ARBETSPLATS

På Svenska Alarm blir du en del av ett framgångsrikt team som består av motiverade personer med vilja att lyckas. Du kommer att utgå från vårt huvudkontor i Malmö.
Kontakt
Arbetsgivare Svenska Alarm
Arbetsort Malmö
Kontaktperson Christofer Eriksson, christofer@SvenskaAlarm.se, 0770-112060
Villkor
Yrkestitel SÄLJCHEF
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast + rörlig
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-21
Publiceringsdatum 2019-01-07

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!