PS Finance Group som har funnits sedan 2009 och har vuxit genom nöjda kunder. Vi erbjuder nordiska företag fakturerings- och finansieringstjänster. Koncernen har 20 anställda och omsätter drygt 25 mkr. Vi är ett växande företag som erbjuder spännande tjänster inom den finansiella sektorn. Vi tror på individuellt ansvarstagande och målstyrning. Vi erbjuder arbete i moderna lokaler mycket nära centrala Göteborg och en karriärs- och lönemodell som premierar bra prestation.

Collector

Göteborg
Sista ansökningsdag 2019-02-04

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ingå i vårt dynamiska collections team, bestående av 9 uppskattade kollegor med olika bakgrund och erfarenheter.
Som Collector företräder du PS Finance Groups klienter och sköter uppdragen från början till slut innefattande såväl kontakt med klient som rättsliga åtgärder via myndighet.
Du ansvarar själv för handläggning och att leverera högkvalitativa kravtjänster till klient.

Som Collector ingår följande i rollen:

·      Ansvar för tilldelade klientuppdrag.
·      Sköta kontakt med klient, gäldenär samt myndighet via in- och utgående telefoni,                  e-post samt post.
·      Arbeta med fordringshantering avseende B2B och Fastighet.
·      Utmana befintliga processer i syfte att utveckla företaget till fördel för klient.

Arbetet som Collector hos oss på PS Finance Group ger dig en mångsidig och gedigen kunskap inom juridik, ekonomi och kundservice. Vid start får du utbildning inom inkasso och juridik för att skapa de bästa förutsättningarna för ditt arbete.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har god administrativ förmåga, snabbhet och är serviceminded. Som person är du positiv och prestigelös samt noggrann och ansvarstagande och gillar att arbeta tillsammans mot gemensamma mål.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete med B2B-fordringar inom inkasso, kreditbedömning eller juridik. Ett plus är också om du har någon form av juridisk utbildning. Arbetet kräver periodvis högt tempo varför vi ser att du är duktig på att prioritera och strukturera ditt arbete samt fatta snabba beslut.

Tjänsten är på heltid och tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor på Lindholmen i Göteborg. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Vad erbjuder vi?

·      Utvecklande och varierande arbete.
·      Moderna lokaler med härliga kollegor.
·      Goda karriärmöjligheter med lönemodell som premierar bra prestationer.
·      Möjlighet att växa tillsammans med ett företag som jobbar med spännande tjänster inom finansiella sektorn.

Ansökningarna kommer att hanteras löpande under ansökningstiden.
Kontakt
Arbetsgivare PS Finance Group AB
Arbetsort Göteborg
Kontaktperson Christer Eriksson, christer.eriksson@psinkasso.com, 031-7882325
Villkor
Yrkestitel Collector
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-04
Publiceringsdatum 2019-01-07

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!