Genesis IT grundades 1998 och har med rötterna i Norrbotten levererat IT-tjänster där innovation, säkerhet & tillförlitlighet varit våra främsta honnörsord. Vi jobbar i teknikens framkant och erbjuder kostnadseffektiv IT i form av affärs- & verksamhetssystem, molntjänster samt IT-driftslösningar för små och medelstora företag. Vi utsågs under våren 2016 till årets tillväxtföretag av Luleå Näringsliv och har ett 30-tal anställda stationerade i Luleå & Stockholm. Bolaget ägs till 65 % av Stenvalls Trä koncernen. Utöver att vi driftar och utvecklar affärssystemet iFenix är vi även helhetsleverantör åt samtliga bolag inom koncernen. Vår målsättning är att leverera maximal tillgänglighet med säkerhet och kostnadseffektivitet där kundnyttan hamnar i centrum. Genesis IT är noterat på aktietorget och har en AAA-rating hos soliditet. Vi har kollektivavtal och är medlemmar av IT & Telekomföretagen.

Drifttekniker Linux

Luleå
Sista ansökningsdag 2019-01-31

Vill du vara med och leverera marknadens modernaste affärs- & verksamhetssystem? Vill du arbeta i absolut framkant i ett företag som älskar ny teknik? Till vårt driftsteam söker vi en drifttekniker med inriktning mot Linux.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med drift och underhåll av vår affärssystemplattform. I dina arbetsuppgifter ingår t.ex. incident- och problemhantering, installation, uppgradering, design/arkitektur, övervakning och planering.

Erfarenhet och kompetens

Krav
• Erfarenhet av arbete med Linux som operativsystem.
• Kunskaper i shell scripting

Meriterande
• Tidigare erfarenhet av drift av stora produktionsmiljöer
• Vana av kringliggande infrastruktur så som lagring, backup, övervakning.
• Kunskaper i programmering

Anställningsvillkor
• Heltid
• Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader
• Fast lön med individuell lönesättning
• Start enligt överenskommelse

Egenskaper
Du är social och serviceinriktad och ser fördelen med att arbeta i team.

Vi kan erbjuda dig en intressant arbetsplats på ett ekonomiskt stabilt företag där du får jobba i teknisk framkant med varierande arbetsuppgifter och lära dig ny teknik. Som arbetsgivare har vi kollektivavtal och är medlemmar av IT & Telekomföretagen. Som anställd på Genesis IT erbjuds du privat sjukvårdsförsäkring och möjlighet till friskvård i eget gym i nära anslutning till arbetsplatsen.

Maria Kihlström

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Genesis IT AB
Arbetsort Luleå
Kontaktperson Maria Kihlström, rekrytering@genesis.se
Villkor
Yrkestitel Drifttekniker Linux
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-31
Publiceringsdatum 2019-01-07

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!