Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns på över 130 orter i Skandinavien och med 50 varuhus i Sverige. Biltema är ett starkt varumärke i en spännande expansion, som de närmsta åren kommer öppna ett 50-tal nya varuhus i Norden.

Butiksmedarbetare Biltema i Norrköping

Norrköping
Sista ansökningsdag 2019-01-31

Nu söker vi medarbetare till varuhusets vår och sommarsäsong 2019.

Som butiksmedarbetare på Biltema i Norrköping jobbar du i huvudsak med den dagliga driften som varuplock, kassaarbete, kundtjänst och café. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag. Du är vårt ansikte utåt i varuhuset och det är Du som ser till att kundens upplevelse blir positiv och minnesvärd genom att se till att varuhuset alltid är städat, välfyllt och att kunden alltid får den bästa servicen och det bästa kundbemötandet.

Vi söker dig som är en utpräglad servicemänniska och som har kunden i fokus. Du gillar ett högt arbetstempo där du ständigt ställs inför nya utmaningar och du har lätt både för att lära och för att lära ut. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom handeln och har tidigare kassa vana. Om du dessutom tycker att det är viktigt med ordning och reda kommer du att trivas hos oss. Vi ser gärna att Du har kompetens eller intresse inom några av våra produktområden. Om Du även delar Biltemas värderingar Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda, samt Flexibilitet är du välkommen att ansöka.
Kontakt
Arbetsgivare Arbetsförmedlingen Södra Mälardalen Östergötland
Arbetsort Norrköping
Kontaktperson Peter Billeqvist, Arbetsförmedlare, peter.billeqvist@arbetsformedlingen.se, 010-4864149
Villkor
Yrkestitel Butiksmedarbetare
Anställningsform Visstid
Varaktighet 3-6 månader
Arbetstid Schemalagd
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-31
Publiceringsdatum 2019-01-04

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!