Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Medicinsk sekreterare till Solljungahälsan i Örkelljunga

Örkelljunga
Sista ansökningsdag 2019-01-31

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vår fina vårdcentral Solljungahälsan i Örkelljunga. Tycker du om att arbeta brett med administrativa ärenden och brinner för att ge kvalitativ service? Då är detta rätt tjänst för dig!

Arbetsuppgifter
Arbetet spänner över ett brett område av arbetsuppgifter såsom skriva journaler, intyg, scanning, receptions- och kassaarbete, telefonservice, posthantering samt vara övrig personal behjälplig i administrativa ärenden.

Vi söker dig som är medicinsk sekreterare, har utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80p (KY) alternativt läkarsekreterare utbildningen. Vidare bör du ha god vana och goda kunskaper av Office-paketet. Kunskap i journalsystemet PMO och tidigare arbete inom primärvård är meriterande.
För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha en hög social kompetens och att du brinner för att ge patienterna en utmärkt service och bemötande. Vår arbetsplats har patienten i fokus och strävar efter att ge bästa möjliga vård. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats. Vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla delar är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Mer om tjänsten
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad på Solljungahälsan i Örkelljunga. Urval och intervjuer sker löpande.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Mona Andersson, 0708-255020 eller bitr Vc Annette Andersson, 0708-255001 alternativt HR-ansvarig Emelie Hägerström emelie.hagerstrom@lideta.se

Om vårdcentralen
Solljungahälsan i Örkelljunga har målsättningen att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet. Personalgruppen består av distriktsläkare, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, sjukgymnast och arbetsterapeut. För mer information: http://solljungahalsan.se/

Vi ser fram emot din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Lideta Hälsovård
Arbetsort Örkelljunga
Kontaktperson Emelie Hägerström, HR, emelie.hagerstrom@lideta.se, 0709-705185
Villkor
Yrkestitel Medicinsk sekreterare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-31
Publiceringsdatum 2019-01-03

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!