Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Administratör till Lideta digital administration Tranås!

Tranås
Sista ansökningsdag 2019-01-24

Vi söker nu duktiga administratörer till vår digitala enhet i Tranås. Tycker du om administrativt arbete så är detta tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

Arbetet består av att samla anteckningar från våra olika digitala appar så som Kry, Arthro, så dessa anteckningar efter videobesök med läkare, psykolog och sjukgymnast kommer i rätt journalsystem.

Vi ser gärna att du har administrativ erfarenhet. Är du utbildad medicinsk sekreterare alternativt utbildad undersköterska, så ser vi detta som meriterande. Vi arbetar i journalsystem som ProRenta, Cosmics och Systemcross.

Vi ser gärna att du har en hög social kompetens då vi är en stor grupp medarbetare. Du brinner för ditt arbete och emellanåt är tempot högt så det är positivt om du är stresstålig.

Vi erbjuder dig

Ett nytt spännande jobb med ”goa kollegor”. Även personlig utveckling kan vi erbjuda dig och arbetsglädje.

De 4 tjänsterna som vi söker är på 100 % vardera och vi applicerar 6 månaders provanställning. Du kommer arbeta på schema och verksamheten är bemannad från kl. 06.00 -22.00. Helgarbete kommer även förekomma.

Låter detta intressant så tveka inte och sök redan idag då vi har löpande urval.

Kontaktpersoner:

Anette Thulin
Chef digital administrationen
Tel: 073-269 99 33

Alternativt

Emelie Hägerström
HR- och rekryteringsansvarig
Tel: 070-970 51 85

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Lideta Hälsovård
Arbetsort Tranås
Kontaktperson Emelie Hägerström, HR, emelie.hagerstrom@lideta.se, 0709-705185
Villkor
Yrkestitel Administratör
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Schemalagd
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-24
Publiceringsdatum 2019-01-03

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!