Securus har med snart 20 år i branschen blivit ett av Sveriges mest spännande säkerhetsbolag. Med nästan 150 anställda arbetar vi mot både företag, organisationer och myndigheter i Stockholmsområdet. På Securus arbetar vi med visionen att bidra till ett tryggare samhällsklimat. De kommande åren planerar vi att utveckla och växa Securus till en av de mest betydande aktörerna inom säkerhet och trygghet. Vill du vara en del av Securus? Ansök då redan idag!

Engagerade Väktare till Securus!

Stockholm
Final application date 2019-09-30

Vill du arbeta på ett modernt och snabbväxande säkerhetsföretag med spännande kunder och unika uppdragsmöjligheter? Vill du vidareutvecklas med ett engagerat och erfaret team med stor kompetens inom området? Då kan rollen som Väktare hos Securus vara nästa utmaning för dig!

Som väktare hos Securus är du med och skapar trygghet hos våra många uppdragsgivare i Stockholmsregionen. Genom att tillsammans med kollegor stötta upp i situationer och på platser där behovet finns säkerställer vi en trygg och kontrollerad miljö för både privatpersoner och tjänstemän. I rollen ingår du i ett större team av Väktare men uppdragen utförs emellanåt som enda representanten från Securus.

I våra uppdrag utgår du från hemmet och infinner dig på plats straxt innan uppdragets start. Arbetspassen är 12h långa och startar 06 respektive 18.


Kvalifikationer för tjänsten

Vi söker dig som genomgått Väktarutbildning och trivs i rollen.

Hos oss är ledorden ansvarstagande, ärlighet och trygghet en röd tråd både genom vår personal och vilka vi söker i rekryteringsprocessen. För att trivas i rollen är det viktigt att du är engagerad, lojal och trygg i dig själv. Trivs du hos ett team med stark laganda och god kamratskap så kommer du snabbt att känna dig hemma i rollen.

För rollen krävs obehindrade kunskaper i Svenska då tjänsten emellanåt innebär att skriva och ta del av nödvändig information. Vi ser det även som viktigt att du har en god fysik då tjänsten emellanåt kräver tunga lyft.


Övrig information

Arbetsgivare: Securus Säkerhet i Sverige AB
Start: Hösten 2019
Anställningsform: Behovsanställning
Arbetstider: 06 – 18 alternativt 18 – 06.


Vi ser det som meriterande om du har körkort

Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet

Eftersom Securus säkerhet i Sverige AB är ett säkerhetsklassat företag som till stor del arbetar mot offentliga myndigheter görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.

 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna via mail till Anna.Liljegren@novare.se . Urval och intervjuer kommer ske löpande, vi ser fram emot din ansökan! Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail utan endast via annonsen. Klicka på ”ansök här”.
Contact details
Employer Securus Säkerhet i Sverige AB
Workplace Stockholm
Terms
Job Title Väktare
Type of employment Behov / tim
Length Tills vidare
Working hours Schemalagd
Wage conditions Fast
Application
Final application date 2019-09-30
Date of publication 2019-01-03

Know someone who is suitable for this job? Tell them!