Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl. a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Vi har även 20st fysiska butiker från Malmö i söder till Sundsvall i norr.

Bygghemma Group är en dynamisk och snabbt växande koncern som startade 2006 med en bolagskultur som kännetecknas av resultatfokus och stark entreprenörsanda. Koncernen växer såväl organiskt som genom en aktiv förvärvsstrategi.

Nu ger vi dig möjlighet att få vara med i ett expansivt bolag och chansen att få växa och utvecklas i verksamheten tillsammans med kompetenta kollegor. Home Furnishing Nordic AB är ett bolag med hög prestationsnivå, stor drivkraft och höga mål där fokus ligger på möjligheterna. Ta nu chansen att söka till en av Sveriges främsta e-handlare!

Home Furnishing Nordic AB söker Produktchef Trädgård.

Helsingborg
Sista ansökningsdag 2019-01-27

Om uppdraget
Som Produktchef över Trädgårdskategorin ansvarar du för sortimentsutvecklingen och arbetar därför löpande med att ta in nya leverantörer och varumärken.
 
Inom Trädgårdskategorin ingår bl a produktgrupper såsom Poll & SPA, trädgårdslek, växthus, grillar osv. I arbetet ingår att prisförhandla, prissätta och planera inkommande kampanjer. Du ansvarar även för produkterna presenteras på vår hemsida. I arbetet har du ett nära samarbete med andra avdelningar där fokus är att vara lösningsorienterad med öga för detaljer.


Din bakgrund
Vi ser det som mycket meriterande att du har erfarenhet av liknande branschvana inom e-handel, gärna inom trädgårdskategorin. Du är van vid att arbeta efter budget och tycker om att arbeta i en vardag där försäljningssiffrorna talar sitt tydliga språk.

Du har god datorvana med starka kunskaper inom Excel. Universitets-, YH-, Högskoleexamen eller annan utbildning som bedöms som relevant är meriterande men inget krav.


Din personlighet
Home Furnishing Nordic AB har genomgått en kraftig expansion varför det är viktigt att du som person trivs i en dynamisk miljö där tempot är högt.

Du trivs i en snabbt föränderlig miljö, är engagerad, orädd och vill ständigt lära mer. Vidare är du resultatinriktad, har hög integritet och tar stort ansvar för ditt arbete.

Utöver detta är du en strukturerad person, analytisk och arbetar löpande för förbättringar och brinner för att få dina kunder nöjda - interna såväl som externa.

Arbetet är i många fall självständigt och du hanterar stora inköpsflöden, vilket ställer krav på ett gott omdöme, ansvars- och kvalitetskänsla.

 
Så här söker du
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt, gärna i PDF-format via länken nedan då vi håller intervjuer löpande och rekryteringen kan komma att avslutas i förtid. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 27/1.
 
I denna rekrytering samarbetar Home Furnishing Nordic med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare Lars Eliason, 0708-38 78 43, lars.eliason@retailrecruitment.se. Sök tjänsten genom att klicka du på länken nedan: 

Om Bygghemma Group
Bygghemma Group är den ledande onlinebaserade leverantören av hemförbättringsprodukter i Norden. Vi erbjuder våra kunder ett brett produktsortiment till attraktiva priser med bekväm hemleverans. Vi bedriver verksamhet inom två segment, DIY och heminredning, där DIY innefattar försäljning av produkter från välkända varumärken för hem och trädgård och heminredning innefattar försäljning av möbler och dekorationsprodukter, huvudsakligen under egna varumärken. Inom Bygghemma Group ingår många olika online-butiker inklusive Bygghemma, Trademax, Chilli och Furniturebox. Bygghemma Group omsatte ca 4,4 miljarder kronor 2017, har huvudkontor i Malmö och är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap. Läs mer på www.bygghemmagroup.se

Lars Eliason

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Executive rekrytering Retail/E-commerce/FMCG/Executive
Arbetsort Helsingborg
Kontaktperson Lars Eliason, Senior Recruiter, lars.eliason@retailrecruitment.se, +46 70-838 78 43
Villkor
Yrkestitel Produktchef Trädgård
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-27
Publiceringsdatum 2019-01-02

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!