MyDentist är en av Sveriges snabbast växande tandvårdskedjor. Idag finns vi i Göteborg, Malmö, Norrköping, Västerås, Borås och Linköping och kommer öka upp vår tillväxt ytterligare de närmsta åren. Nu har du möjlighet att vara med på resan som förändrar tandvårdssverige.

Vill du bli cheftandläkare på MyDentist?

Göteborg
Sista ansökningsdag 2019-01-27

TJÄNSTEN
MyDentist driver tandvårdskliniker och butiker som ligger i attraktiva gatulägen. Vi söker nu en driven och framåt cheftandläkare till vårt kontor i Göteborg.

Som cheftandläkare på MyDentist är du övergripande ansvarig för att leda och utveckla patientsäkerhets- och kvalitetsarbetet inom företaget. Du ska även bidra med odontologisk expertis vid t.ex. patientförsäkrings- och garantiärenden, kundklagomål, IVO-ärenden och försäkringskassans efterhandskontroller.  
 
Som cheftandläkare hos MyDentist blir du en viktig del av ett ungt och expansivt företag. Ett företag som vill utveckla tandvårdsbranschen och som har som vision att bli Nordens mest rekommenderade tandvårdskliniksföretag, både hos kunder och medarbetare. Vi växer snabbt och det har vi våra medarbetares engagemang att tacka för. Vi arbetar därför ständigt med att skapa förutsättningar som ger arbetsglädje. Att ha kul på jobbet, stimulerande kundmöten, utvecklande arbetsuppgifter och dessutom arbeta utifrån ett värderingstyrt förhållningssätt tror vi är viktiga framgångsfaktorer, både för dig och för MyDentist. 
 
Vi bryr oss om våra medarbetare då det är vi som team som bygger företaget. Det är viktigt för oss att alla inom MyDentist känner sig uppskattade, delaktig och både tar och får utrymme att utvecklas samtidigt som det ställer krav på dig som medarbetare att vilja vara med och utveckla både branschen, MyDentist och inte minst dig själv.
  
ERFARENHET
Vi vill att du är legitimerad tandläkare med minst 10 års klinisk erfarenhet inom svensk tandvård. Du har bred erfarenhet av att leda och utveckla verksamheter och får gärna har drivit egen klinik eller motsvarande som ger dig en helhetsbild av att driva svensk tandvårdsklinik. Det är meriterande om du tidigare har arbetat systematiskt med patientsäkerhet- och kvalitetsfrågor i en större organisation. 

PERSONLIGA EGENSKAPER
Som person har du goda ledaregenskaper och är självgående, du är resultatinriktad och har förmåga att prioritera och se helheter. Du är engagerad och har ett lärande och stödjande synsätt med kunden och medarbetarna i fokus. Därtill har du väl utvecklad samarbetsförmåga och goda kommunikativa egenskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Tjänsten är direkt underställd MyDentist VD och ingår i företagets ledningsgrupp.


Varmt välkommen med din ansökan!

Vi vill ha din ansökan snarast då vi kallar fortlöpande till intervju.

Kontakt
Arbetsgivare MyDentist
Arbetsort Göteborg
Kontaktperson Fredrik wistrand, VD, fredrik@mydentist.se, 0707232727
Nina Dahlgren, HR Ansvarig , nina.dahlgren@mydentist.se, 0720186894
Villkor
Yrkestitel Cheftandläkare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-27
Publiceringsdatum 2018-12-28

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!