Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och omfattar följande anläggningar inom Camping, Temaparker och Skidanläggningar: Orsa Grönklitt, Orsa Rovdjurspark, Orsa Camping, Orsa Bowling, Rättviks Camping/Enåbadets Simhall, Siljansbadets Camping, Grännastrandens Camping, Ekerum Camping, Tänndalen, Duse Udde, Ansia Resort, Sunne camping och sommarland och Moraparken.

Orsa Camping är en femstjärnig camping med ca 800 campingtomter, ett 70-tal stugor, vandrarhem, poolområde, närbutik, kilometerlång strand, aktivitetscenter, Brasserie Udden, Orsa Bowling och McGregors Sportbar och utöver det ett omfattande aktivitetsutbud.

Medarbetare till Orsa Campings Aktivitetscenter Kajutan

Orsa
Sista ansökningsdag 2019-04-30

Vi söker nu medarbetare till Orsa Campings aktivitetscenter Kajutan för sommaren 2019.
 
Arbetsuppgifter: Vi söker dig som är glad, positiv och serviceinriktad och gillar att spela teater. I arbetsuppgifterna ingår bland annat kassaarbete, skopa glass och städa. Eftersom vi är en familjecamping ser vi gärna att du även är barnkär och har lätt för att bjuda på dig själv.

Personliga egenskaper: Serviceinriktad, nogrann och social. Du kan hantera stress och stressade situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Vi ser att du har stor ansvarskänsla och jobbar bra så som i grupp som självständigt och att du gillar att ha rent och snyggt runtomkring dig.
 
Kvalifikationskrav: Erfarenhet av tidigare arbete i butik/affär är meriterande men inte ett krav. Barnkär och ha lätt för att bjuda på sig själv. Simkunnighet är ett krav då Kajutan ligger nära vattnet. Utbildning av livräddning och HLR får du på plats.
Språk: Svenska och Engelska flytande i tal.
 
 Ansök via länken, mejl endast för frågor kring tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april.
Kontakt
Arbetsgivare Svenska Campingpärlor AB
Arbetsort Orsa
Kontaktperson Vera Winberg, Aktivitetscenter ansvarig, vera.winberg@orsacamping.se
Villkor
Yrkestitel Aktivitetsledare
Anställningsform Visstid
Varaktighet Sommarjobb
Arbetstid Schemalagd
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-30
Publiceringsdatum 2018-12-27

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!