Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och omfattar följande anläggningar inom Camping, Temaparker och Skidanläggningar: Orsa Grönklitt, Orsa Rovdjurspark, Tänndalen, Orsa Camping, Orsa Bowling, Rättviks Camping/Enåbadets Simhall, Siljansbadets Camping, Grännastrandens Camping, Ekerum Camping, Duse Udde, Ansia Resort, Sunne camping och sommarland och Moraparken.

Orsa Camping är en femstjärnig camping med 800 campingplatser, ett 70-tal stugor, vandrarhem och poolområde, närbutik, kilometerlång strand, aktivitetscenter, uddens festplats, Brasseri Udden, Orsa Bowling med McGreggors sportbar och ett omfattande aktivitets utbud.

Aktivitetsledare på Orsa Camping

Orsa
Final application date 2019-04-30

Vi söker nu medarbetare för sommaren till vår aktivitetsgrupp på Orsa Camping.
 
Arbetsuppgifter: Vi söker dig som är glad, trygg och gillar att spela teater. Arbetsuppgifterna är huvudsakligen att sköta våra ledarledda aktiviteter på området, där lek med barn är av största intresse. Där av ser vi gärna att du även är barnkär, gillar att spela teater och har lätt för att bjuda på dig själv.

Personliga egenskaper:Positiv, social och lösningsorienterad, älskar att jobba med barn och spela teater. Du kan hantera stress och stressiga situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Vi ser att du har stor ansvarskänsla och jobbar bra så som i grupp som självständigt. Du har lätt för att handskas med barn och är påhittig och trygg som persno.
 
Kvalifikationskrav: Tidigare erfarenheter av att jobba med barnaktiviteter, storytelling och teatervana är meriterande, men inte ett krav. Barnkär och ett intresse för lek och teater. Simkunnighet är ett krav, då campingen ligger vid vattnet. Utbildning av livräddning och HLR får du på plats.
 
Varaktighet
Säsongsanställning v.25- v.32
 
Ansök via länken, mejl endats för frågor kring tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april.
Contact details
Employer Svenska Campingpärlor AB
Workplace Orsa
Contact Natalie Yxerius, Platschef, natalie.yxerius@orsacamping.se
Terms
Job Title Aktivitetsledare
Type of employment Temporary employment
Length Summer jobs
Working hours Scheduled
Wage conditions Fixed
Application
Final application date 2019-04-30
Date of publication 2018-12-27

Know someone who is suitable for this job? Tell them!