Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och omfattar följande anläggningar inom Camping, Temaparker och Skidanläggningar: Orsa Grönklitt, Orsa Rovdjurspark, Orsa Camping, Orsa Bowling, Rättviks Camping/Enåbadets Simhall, Siljansbadets Camping, Grännastrandens Camping, Tänndalen, Duse Udde, Ansia Resort, Sunne camping och sommarland och Moraparken.

Orsa Camping är en femstjärnig camping med ca 800 campingtomter, ett 70-tal stugor, vandrarhem, poolområde, närbutik, kilometerlång strand, aktivitetscenter, Brasserie Udden, Orsa Bowling och McGregors Sportbar och utöver det ett omfattande aktivitetsutbud.

Receptionist till Orsa Camping

Orsa
Sista ansökningsdag 2019-04-30

Vi söker nu medarbetare till receptionen på Orsa Camping sommaren 2019. 
 
Arbetsuppgifter: Som receptionist är du företagets ansikte utåt och blir gästens närmaste kontakt. Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Större delen av arbetet består av att arbeta direkt mot gäst i sysslor som att svara på frågor om anläggningen och närområdet, boka in gäster, ta emot gäster i form av in- och utcheckning.

Personliga egenskaper: Serviceinriktad, noggrann och social. Du hanterar stress och stressade situationer på ett bra och arbetsam sätt. Vi ser att du har stor ansvarskänsla och jobbar bra så som i grupp som självständigt.
 
Kvalifikationskrav: Tidigare arbete i reception är meriterande men inte ett krav. Simkunnighet är ett krav, då campingen ligger intill vatten.

Språkkrav: Svenska och Engelska flytande, både i tal och skrift. Tyska är meriterande, men inte ett krav.

Ansök via länken, mejl endast för frågor kring tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april.
Kontakt
Arbetsgivare Svenska Campingpärlor AB
Arbetsort Orsa
Kontaktperson Joel Bäckhem, Receptionsansvarig, joel.backhem@orsacamping.se
Villkor
Yrkestitel Receptionist
Anställningsform Visstid
Varaktighet Sommarjobb
Arbetstid Schemalagd
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-30
Publiceringsdatum 2018-12-27

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!