Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och omfattar följande anläggningar inom Camping, Temaparker och Skidanläggningar: Orsa Grönklitt, Orsa Rovdjurspark, Orsa Camping, Orsa Bowling, Rättviks Camping/Enåbadets Simhall, Siljansbadets Camping, Grännastrandens Camping, Tänndalen, Duse Udde, Ansia Resort, Sunne camping och sommarland och Moraparken.

Orsa Camping är en femstjärnig camping med ca 800 campingtomter, ett 70-tal stugor, vandrarhem, poolområde, närbutik, kilometerlång strand, aktivitetscenter, Brasserie Udden, Orsa Bowling och McGregors Sportbar och utöver det ett omfattande aktivitetsutbud.

Receptionist till Orsa Camping

Orsa
Final application date 2019-04-30

Vi söker nu medarbetare till receptionen på Orsa Camping sommaren 2019. 
 
Arbetsuppgifter: Som receptionist är du företagets ansikte utåt och blir gästens närmaste kontakt. Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Större delen av arbetet består av att arbeta direkt mot gäst i sysslor som att svara på frågor om anläggningen och närområdet, boka in gäster, ta emot gäster i form av in- och utcheckning.

Personliga egenskaper: Serviceinriktad, noggrann och social. Du hanterar stress och stressade situationer på ett bra och arbetsam sätt. Vi ser att du har stor ansvarskänsla och jobbar bra så som i grupp som självständigt.
 
Kvalifikationskrav: Tidigare arbete i reception är meriterande men inte ett krav. Simkunnighet är ett krav, då campingen ligger intill vatten.

Språkkrav: Svenska och Engelska flytande, både i tal och skrift. Tyska är meriterande, men inte ett krav.

Ansök via länken, mejl endast för frågor kring tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april.
Contact details
Employer Svenska Campingpärlor AB
Workplace Orsa
Contact Joel Bäckhem, Receptionsansvarig, joel.backhem@orsacamping.se
Terms
Job Title Receptionist
Type of employment Temporary employment
Length Summer jobs
Working hours Scheduled
Wage conditions Fixed
Application
Final application date 2019-04-30
Date of publication 2018-12-27

Know someone who is suitable for this job? Tell them!