Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och omfattar följande anläggningar inom Camping, Temaparker och Skidanläggningar: Orsa Grönklitt, Orsa Rovdjurspark, Orsa Camping, Orsa Bowling, Rättviks Camping/Enåbadets Simhall, Siljansbadets Camping, Grännastrandens Camping, Tänndalen, Duse Udde, Ansia Resort, Sunne Camping och Sommarland och Moraparken.

Orsa Camping är en femstjärnig camping med ca 800 campingtomter, ett 70-tal stugor, vandrarhem, poolområde, närbutik, kilometerlång strand, aktivitetscenter, Brasserie Udden, Orsa Bowling och McGregors Sportbar och utöver det ett omfattande aktivitetsutbud.

Frukostvärdinnor/värdar till Orsa Camping

Orsa
Sista ansökningsdag 2019-04-30

Vi söker nu frukostvärdinnor/värdar för sommaren till Orsa Bowling och McGregors Sportbar.

Arbetsuppgifter: Som personal hos oss är du företagets ansikte utåt och blir gästens närmaste kontakt. Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Arbetsuppgifterna består av att arbeta direkt mot gäst i sysslor som att duka upp för frukost, kassaarbete, städa och diska.  

Personliga egenskaper: Serviceinriktad, nogrann och social. Du kan hantera stress och stressiga situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Vi ser att du har stor ansvarskänsla och jobbar bra så som i grupp som självständigt.

Kvalifikationer: Erfarenhet av tidigare arbete i restaurang är meriterande, men inte ett krav.

Språk: Svenska och Engelska flytande i tal.  

Varaktighet: Säsongsanställning med start från 20/6 – 18/8 
Arbetstid: Morgon, vardagar och helger

Ansök via länken, mejl endast för frågor angående tjänsten. Sista ansökningsdag 30/4 men rekrytering sker löpande och kan komma att tillsättas innan den sista april.
Kontakt
Arbetsgivare Svenska Campingpärlor AB
Arbetsort Orsa
Kontaktperson Erika Österbäck, Restaurangansvarig, erika.osterback@orsabowling.se
Villkor
Yrkestitel Frukostvärdinna/värd
Anställningsform Behov / tim
Arbetstid Schemalagd
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-30
Publiceringsdatum 2018-12-27

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!