Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och omfattar följande anläggningar inom Camping, Temaparker och Skidanläggningar: Orsa Grönklitt, Orsa Rovdjurspark, Orsa Camping, Orsa Bowling, Rättviks Camping/Enåbadets Simhall, Siljansbadets Camping, Grännastrandens Camping, Tänndalen, Duse Udde, Ansia Resort, Sunne Camping och Sommarland och Moraparken.

Orsa Camping är en femstjärnig camping med ca 800 campingtomter, ett 70-tal stugor, vandrarhem, poolområde, närbutik, kilometerlång strand, aktivitetscenter, Brasserie Udden, Orsa Bowling och McGregors Sportbar och utöver det ett omfattande aktivitetsutbud.

Butiksmedarbetare på Orsa Camping

Orsa
Final application date 2019-04-30

Vi söker nu medarbetare för sommaren i butiken på Orsa Camping.

Arbetsuppgifter: Som butiksbiträde är du alltid i nära kontakt med gästen, därav ser vi det som en självklarhet att du som söker är serviceinriktad, social och alltid har kunden i fokus. Butiken ligger i anslutning till entrén till vårt poolområde och till poolområdets kiosk. Arbetsuppgifterna består av kassaarbete, påfyllnad av varor, städning, entré-bemanning, tillagning av lättare luncher och liknande arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper: Serviceinriktad, noggrann och social. Du kan hantera stress och stressiga situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Vi ser att du har en stor ansvarskänsla och jobbar bra så som i grupp som självständigt. Eftersom vi är en familjecamping ser vi gärna att du är barnkär och har lätt att bjuda på dig själv.

Kvalifikationer: Erfarenhet av tidigare arbete i butik/affär är meriterande men inte ett krav. Simkunnighet är ett krav då butiken ligger i anslutning till poolområdet och sköter inträde/kiosk mot poolerna. Utbildning av livräddning och HLR får du på plats.

Språk: Svenska och Engelska flytande i tal.   
  
Varaktighet
Säsongsanställning med start från 1/6 – 31/8  
Arbetstid: Varierande. Arbete dag, kvällar och helger

Ansök via länken, mejl endast för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april.
Contact details
Employer Svenska Campingpärlor AB
Workplace Orsa
Contact Natalie Yxerius, Platschef, natalie.yxerius@orsacamping.se
Terms
Job Title Butiksmedarbetare
Type of employment Temporary employment
Length Summer jobs
Working hours Scheduled
Wage conditions Fixed
Application
Final application date 2019-04-30
Date of publication 2018-12-27

Know someone who is suitable for this job? Tell them!