Clas Ohlson är ett starkt växande företag med visionen att bli en ledande internationell detaljhandelskedja. Affärsidén är att lösa våra kunders praktiska problem i vardagen genom att erbjuda kundservice utöver det vanliga samt ett brett och prisvärt sortiment inom el, bygg, multimedia, hem och fritid. Vårt uppdrag är tydligt; vi vill bidra till en inspirerande shoppingupplevelse genom att hela tiden försöka överträffa våra kunders förväntningar. Vi erbjuder en rolig och utvecklande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, utbildningar och konkurrenskraftiga löner. Allting vi gör, bottnar i Clas Ohlson-andan där vi värdesätter handelsmannaskap, engagemang, nytänkande, värme och handlingskraft.

Clas Ohlson Jönköping söker Butikschef

Jönköping
Sista ansökningsdag 2019-01-18

Vill du bli en del av vårt vinnande team?
Oavsett var, när och hur man kommer i kontakt med Clas Ohlson, ska man alltid känna sig hjärtligt välkommen hos oss! Som medarbetare i butik är du värd och kunden vår inbjudna gäst! Till butiken i Jönköping Asecs söker vi nu en Butikschef.

Som butikschef hos oss leder och utvecklar du din butik med resultatansvar. Nyckeln till att lyckas med detta tror vi ligger i att skapa förutsättningar för medarbetarna att erbjuda alla kunder bästa tänkbara kundmöte. På Clas Ohlson har alla möjlighet att växa och där spelar du som butikschef en viktig roll! Ett tydligt ledarskap är viktigt för att tillsammans med dina medarbetare kunna skapa en arbetsplats som utstrålar engagemang och glädje. Som goda förebilder deltar du och butikens ledningsgrupp i arbetet på butiksgolvet med att leverera fantastiska lösningar för våra kunder.

Som butikschef är rak kommunikation och ett tydligt ledarskap viktigt för att tillsammans med dina medarbetare skapa en arbetsplats som utstrålar engagemang och glädje. Du planerar, utvärderar och följer upp verksamheten och deltar också i den dagliga butiksdriften. Ditt arbete genomförs alltid i linje med vår värdegrund.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt önskemål.  

Är du den vi söker?
Som butikschef är värdegrunden din kompass till att driva en framgångsrik butik. Dina tidigare erfarenheter som ledare underlättar för dig att gå från ord till handling. Vi ser därför att du har flera års erfarenhet av ledande befattning inom detaljhandel, goda IT-kunskaper samt ekonomisk förståelse för butikens nyckeltal.

Du är en erfaren ledare som har sinne för affärer och växer med utmaningen av att driva en framgångsrik butik och personalgrupp. Du drivs av att se andra utvecklas och är en ledare som vill föregå med gott exempel. Vidare är du mål- och resultatinriktad och har en vilja att ständigt utvecklas tillsammans med oss efter våra kunders behov. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Clas Ohlson med Retail Recruitment. Du ansöker via denna länk och frågor om processen besvaras av rekryteringskonsult Malin Karlsson.

Registrera gärna din intresseanmälan så snart som möjligt då vi läser ansökningar och rekryterar löpande. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller brev. 

Clas Ohlson är ett företag som uppmuntrar mångfald och inkludering. 

Välkommen till Clas Ohlson!

Malin Karlsson

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Arbetsort Jönköping
Kontaktperson Malin Karlsson, Recruiter, malin.karlsson@retailrecruitment.se, 0705 - 08 43 40
Villkor
Yrkestitel Butikschef
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-18
Publiceringsdatum 2018-12-21

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!