Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.


Redovisningsekonom till Lideta

Helsingborg
Sista ansökningsdag 2019-01-20

Lideta växer och nu söker vi två redovisningsekonomer till vårt huvudkontor i Helsingborg. Tycker du om att arbeta brett och brinner för rollen som redovisningsekonom? Då är detta rätt tjänst för dig!

Arbetsuppgifter:
Du kommer arbeta med sedvanligt löpande redovisningsarbete samt månads- och årsbokslut. Vidare kommer du självklart ha egna arbetsområden som du ansvarar för, men viktigt är också att vara en del av teamet där alla stöttar varandra under arbetstoppar.  Andra förekommande arbetsuppgifter är lönehantering, där du ansvarar för hela flödet. Ekonomiavdelningen sköter samtliga delar av koncernens ekonomiarbete och arbetar i Visma.

Du rapporterar till ekonomichefen som är placerad i Helsingborg. Tjänsten innebär att du blir en viktig del av vår ekonomiavdelning, som genom nya förvärv av vårdcentraler får ett utökat uppdrag. Idag består ekonomiavdelningen av sex personer, men under våren utökar vi teamet med tjänster.

Din profil:
Vi söker två redovisningsekonomer till vår ekonomiavdelning. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har några års praktisk erfarenhet från arbete på ekonomiavdelning samt är civilekonom eller motsvarande. Du har vana av att arbeta med sedvanligt löpande redovisningsarbete samt månads- och årsbokslut. Du har erfarenhet av att arbeta med koncernbokslut.

Du beskriver dig själv som en ”hands-on” person och är väldigt självgående, vilket kommer krävas för att lyckas i tjänsten. Du är van att uttrycka dig väl på svenska och har stor vana att skriva sammanfattande ekonomiska rapporter.

Du är civilekonom eller motsvarande med några års relevant arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet från att arbeta i Visma och har mycket goda kunskaper i Excel. Vi ser samtidigt att du lägger stor vikt vid delaktighet och samverkan, är diplomatisk och kan fatta beslut. Du är analytisk och noggrann som person. 

Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder dig en självständig och utvecklande roll med stort eget ansvar. Hos oss har du möjlighet att utvecklas både gällande kompetens och på ett personligt plan. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Mer om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag! 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR ansvarig Emelie Hägerström tel: 0709-705185 alternativt emelie.hagerstrom@lideta.se.

Vi ser varmt fram emot Din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Lideta Hälsovård
Arbetsort Helsingborg
Kontaktperson Emelie Hägerström, HR, emelie.hagerstrom@lideta.se, 0709-705185
Villkor
Yrkestitel Redovisningsekonom
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-20
Publiceringsdatum 2018-12-20

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!