Clas Ohlson - den moderna hem- och järnhandeln - fortsätter att växa. Vi älskar att hitta smarta och praktiska lösningar. Att hjälpa, och att dela med oss. En stark laganda och viljan att göra bra affärer går som en röd tråd genom hela företaget, på alla våra marknader. Oavsett om du går till Clas Ohlson för att arbeta eller för att hitta kreativa lösningar och produkter vi vill att du ska gå hem med en riktigt bra känsla och viljan att komma tillbaka i många år framöver. Vår kontinuerliga expansion skapar en bra arbetsplats och en värld av utvecklingsmöjligheter.

Clas Ohlson i Jönköping söker Team Leader

Jönköping
Sista ansökningsdag 2019-01-20

I 100 år har vi på Clas Ohlson varit passionerade och brunnit för att göra vardagslivet enklare i alla typer av hem. Detta har vi gjort genom att ständigt våga utmana oss själva, genom att utveckla och hitta nya innovativa produkter och lösningar till livet hemma. I 100 år har vi vågat. I 100 år har vi vuxit. Det vill vi fortsätta att göra. Tillsammans med dig vill vi ta nästa steg mot ytterligare 100 år. Let’s grow together!

Till vår butik i Jönköping Asecs söker vi nu en affärskunnig och coachande Team leader samt en Team leader med ansvar för merchandising.

Om tjänsten
Som Team leader är din främsta uppgift att leda, coacha och utveckla dina kollegor för att skapa en positiv kundupplevelse. Som en god förebild deltar du och butikens resterande ledningsgrupp i arbetet på butiksgolvet med att leverera fantastiska lösningar för våra kunder. I ditt dagliga arbete växlar du mellan att aktivt hjälpa och prata med våra kunder, kassaarbete, upplockning av varor samt med att inspirera, motivera och driva gruppen mot uppsatta mål.

Som Team leader merchandiser har du huvudansvar för att maximera butikens försäljning och skapa inspiration genom att arbeta med produkt-, och butikskommunikation. Du kommer att jobba både lång- och kortsiktigt med exempelvis säsongsplanering, kampanjuppföljning samt med att Clas Ohlsons butikskoncept efterlevs. Teoretisk och praktisk kunskap i försäljning genom merchandising samt vilka aktiviteter som påverkar tror vi gör dig förberedd för denna utmaning. 

Det är vidare din uppgift att maximera försäljning, skapa inspiration, och öka effektiviteten.

Vem söker vi?

För båda tjänsterna är det viktigt att du är en trygg ledare som drivs och inspireras av att få både verksamheten och medarbetare att utvecklas. För dig är affären i centrum och vi ser därför att du har tidigare erfarenhet från arbete inom branschen.

Rekryteringsinformation
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar Clas Ohlson med Retail Staffing. Du ansöker via denna länk och frågor om processen besvaras av rekryteringskonsult Daniel Gustafsson. Vi inte tar emot ansökningar via mail eller brev. 

Clas Ohlson är ett företag som uppmuntrar mångfald och inkludering. Välkommen att söka tjänsten via länken här nedanför! 

Välkommen till Clas Ohlson!

Daniel Gustafsson

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail staffing - Bemanning&Rekrytering inom Butik/E-commerce/Event/Pop-Up/Kundtjänst
Arbetsort Jönköping
Kontaktperson Daniel Gustafsson, Retail Store Recruiter, daniel.gustafsson@retailstaffing.se, 0739177959
Villkor
Yrkestitel Team leader
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-20
Publiceringsdatum 2018-12-19

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!