Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997.
Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 700 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens!

Lagerpersonal till Stadiumlagret.

Norrköping
Sista ansökningsdag 2019-03-29

Nu söker vi personal till Stadiumlagret i Norrköping.

Som lagerarbetare på Stadiums lager arbetar du tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål för in- och utlastning. Som lagerarbetare på Stadium kan du arbeta med: Orderplock, inlastning, utlastning, lagervård, prismärkning och/eller kvalitetsuppgifter, samt övrigt förekommande uppgifter som kan härröra till befintlig tjänst.

För oss är det av yttersta vikt att Stadium lagret är en säker arbetsplats. Därför är det en självklarhet för oss att du arbetar efter våra säkerhetsrutiner, rutiner och policys.

Din profil:

Vi ser att du som söker:
• Är minst 18 år
• Har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Meriterande:

• Har erfarenhet från lagerverksamhet.
• Har truckkort.

För att trivas hos oss ser vi att du klarar snabb kommunikation och att jobba mot uppsatta mål. Du tar själv ansvar för att leverera enligt våra dagliga mål och du gillar att utmana dig själv. Du tycker om att samarbeta med andra och bidrar till god stämning bland kollegorna.
Arbetet på lagret kan upplevas som fysiskt krävande i och med att vi går och står mycket, lastar in och ut stora volymer varor samt att repetitiva arbetsuppgifter förekommer. Det är därför viktigt för oss att du är i god fysisk form och tar ansvar för din hälsa.

Urval kan komma att ske löpande, så vänta inte med att ansöka till tjänsten.
Kontakt
Arbetsgivare Arbetsförmedlingen Södra Mälardalen Östergötland
Arbetsort Norrköping
Kontaktperson Peter Billeqvist, Arbetsförmedlare, peter.billeqvist@arbetsformedlingen.se, 010-4864149
Villkor
Yrkestitel Lagerpersonal
Anställningsform Visstid
Varaktighet 3-6 månader
Arbetstid Schemalagd
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-29
Publiceringsdatum 2018-12-18

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!