Precis intill Sunne Camping ligger Sunne sommarland, en lekfull plats med bland annat våghalsiga vattenrutschkanor, lugn slingrande Lazy river, fina poolområden och spännande hinderbanor både i vattnet och på torra land.

Aktivitetsledare till Sunne Sommarland

Sunne
Sista ansökningsdag 2019-04-30

Vi söker nu Aktivitetsledare till Sunne Sommarland för sommaren 2019

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är glad, serviceinriktad och gillar att spela teater. I arbetsuppgifterna ingår vanligt kassaarbete, renhållning och städning av området samtidigt som vi även sköter aktiviteterna på området där lek med barn är av största intresse. Där av ser vi gärna att du även är barnkär och har lätt för att bjuda på dig själv.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.

Kvalifikationskrav
Serviceinriktad och social. Erfarenhet av tidigare arbete i butik/affär eller erfarenhet av teater är meriterande men inte ett krav. Barnkär. Simkunnighet är ett krav.

Varaktighet
11/6 - 11/8
Arbetstiden
Varierar mellan 7.00–19.00

Ansök via länken, mejl är endast för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan sista april.
Kontakt
Arbetsgivare Svenska Campingpärlor AB
Arbetsort Sunne
Kontaktperson Reine Flodin, Anläggningschef, reine.flodin@sunnecamping.se
Villkor
Yrkestitel Aktivitetsledare
Anställningsform Visstid
Varaktighet 11 dagar - 3 månader
Arbetstid Schemalagd
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-30
Publiceringsdatum 2018-12-18

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!