Precis intill Sunne Camping ligger Sunne sommarland, en lekfull plats med bland annat våghalsiga vattenrutschkanor, lugn slingrande Lazy river, fina poolområden och spännande hinderbanor både i vattnet och på torra land.

Aktivitetsledare till Sunne Sommarland

Sunne
Final application date 2019-04-30

Vi söker nu Aktivitetsledare till Sunne Sommarland för sommaren 2019

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är glad, serviceinriktad och gillar att spela teater. I arbetsuppgifterna ingår vanligt kassaarbete, renhållning och städning av området samtidigt som vi även sköter aktiviteterna på området där lek med barn är av största intresse. Där av ser vi gärna att du även är barnkär och har lätt för att bjuda på dig själv.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.

Kvalifikationskrav
Serviceinriktad och social. Erfarenhet av tidigare arbete i butik/affär eller erfarenhet av teater är meriterande men inte ett krav. Barnkär. Simkunnighet är ett krav.

Varaktighet
11/6 - 11/8
Arbetstiden
Varierar mellan 7.00–19.00

Ansök via länken, mejl är endast för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan sista april.
Contact details
Employer Svenska Campingpärlor AB
Workplace Sunne
Contact Reine Flodin, Anläggningschef, reine.flodin@sunnecamping.se
Terms
Job Title Aktivitetsledare
Type of employment Temporary employment
Length 11 days - 3 months
Working hours Scheduled
Wage conditions Fixed
Application
Final application date 2019-04-30
Date of publication 2018-12-18

Know someone who is suitable for this job? Tell them!