GANT is the original American lifestyle brand with European sophistication, offering premium clothing, accessories and home furnishings for men, women and kids. Born in 1949 on the campuses of the American East Coast universities and raised in Europe, GANT enjoys a global presence in over 70 markets, 750 stores and 4,000 selected retailers. Please visit gant.com for more information.

GANT söker en Butikschef till Hede Outlet

Kungsbacka
Sista ansökningsdag 2019-02-28

Om GANT
På GANT arbetar vi utifrån våra värderingar i allt vi gör. Vi som jobbar här drivs av att vara autentiska, innovativa och passionerade. Vilket innebär att vi är genuina och respektfulla mot varandra och våra kunder. Vi älskar det vi gör och arbetar tillsammans mot ett och samma mål. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

GANT Sverige har idag totalt 32 GANT-butiker, varav 4 är franchisebutiker och 3 är outlets, samt 190 återförsäljare landet runt. Vi har cirka 200 anställda fördelat mellan butik och huvudkontor i Frihamnen i Stockholm.

Beskrivning av rollen

Som butikschef på GANT har du en nyckelroll genom att du är ansiktet utåt mot våra kunder och samtidigt leder och coachar våra butikssäljare. Vi söker dig med stor passion för ledarskap och har erfarenhet av att driva volymförsäljning. GANT Outlet Store har ett stort varuflöde vilket ställer krav på struktur och planering. Som Butikschef är det viktigt att du vet vilka produkter och varugrupper som skall prioriteras, och det kan variera från dag till dag. 

Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande arbete med kvalificerande kundkontakter i en inspirerande miljö. Du blir en del av ett högpresterande team där passformer och material är vanliga samtalsämnen, vi synar tyger, mönster och färger i allt som finns omkring oss.
 
På GANT söker vi efter dig med rätt ambition och inställning, vi är övertygade om att vi kan ge dig verktygen för att utvecklas med oss. We hire for attitude & train for skills.
 
Ansvarsområden
 
●     Som butikschef hos GANT överskrider du våra kunders förväntningar genom bästa kundservice samtidigt som du bidrar till en ökad försäljning och lönsamhet.
●     Du vidareutvecklar och skapar fortsatta standards för kundbemötande, och bygger därmed också återkommande och långsiktiga relationer.
●      Vidare möjliggör du att dina medarbetare når sina mål genom löpande coachning och utveckling.
●      Du ansvarar för att försäljningsmålen nås, följer upp nyckeltal, uppmärksammar negativa trender och föreslår innovativa lösningar samt ansvarar för att butiken håller en given standard för GANT's visuella uttryck.
●      Du ansvarar för bemanning, schemaläggning och administration.
●      Du leder ett passionerat säljteam och rapporterar till vår regionchef.
 
Personliga egenskaper
 
●      Du identifierar dig med GANT och våra värderingar.
●      Du är noggrann och lösningsorienterad samt har en stor egen drivkraft och initiativförmåga.
●      Du har en passion för försäljning och kundservice och skapar med ditt utåtriktade sätt enkelt långsiktiga relationer med både kunder, kollegor och övriga medarbetare.
 
Tidigare erfarenhet

●      Du har erfarenhet av att framgångsrikt ha arbetat som butikschef gärna med livsstilskoncept liknande GANT.
●      Ditt affärstänk kombinerat med varumärkes- och produktkunskap samt förståelse för GANT som bolag är avgörande faktorer för att bli framgångsrik i rollen.
 
Ansökan
 
Om du är intresserad av att jobba hos oss eller vill rekommendera någon vill vi gärna ha din ansökan och komma i kontakt med dig så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande. Ansök nedan med ditt CV, personliga brev och genom att besvara våra frågor.
 
I samband med denna rekrytering samarbetar Gant med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare.
 
Vi ser fram emot Din ansökan!

Jakob Hemvik

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Arbetsort Kungsbacka
Kontaktperson Jakob Hemvik, Recruiter, jakob.hemvik@retailrecruitment.se, 0707949950
Villkor
Yrkestitel Butikschef
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-28
Publiceringsdatum 2019-01-29

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!