Om Hemtex
Vi vill att alla ni som handlar på Hemtex ska känna er trygga med vilka vi är och vad vi står för. Det allra bästa sättet att lära känna oss och våra produkter är självklart att komma förbi våra butiker. En bra start är annars att ta en minut eller två och läsa vidare här; om vårt företag och vår historia, vårt förhållande till textil, och hur vi bedriver vår verksamhet med hänsyn till vår omvärld.
Vår passion för textil
På Hemtex älskar vi kuddar, för att ta ett exempel. Och gardiner, för att ta ett annat. Men hos oss är en kudde aldrig bara en kudde. Och en gardin kan ha så många fler kvaliteter än att bara vara sydd i indisk bomull och klara av att hänga där rakt upp och ned.

För oss på Hemtex handlar vår livslånga passion för textil om allt som textil kan vara och tillföra – utöver att ligga på ett bord eller hänga på en badrumskrok och se snygg ut. Eller, om vi ska vara helt ärliga; när textil är och gör allt det där samtidigt, på sitt oefterhärmliga, oemotståndliga, underbara vis – det är då vi älskar den mest. Form och funktion, tillsammans, för alltid.

Hemtex grundades 1973, och på vägen fram till den position vi innehar idag – som Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextilier – har vår passion för textilier tveklöst varit den starkast bidragande faktorn. I dagsläget kan du besöka oss i över 160 butiker i Norden samt här på webben - och oavsett var du kliver in hittar du samma sortiment, med samma röda tråd:

Funktionell hemtextil med hög kvalitet och unik design till ett bra pris, där inte en endaste produkt har kommit till av någon slump.
Att komma hem ska vara härligt, tycker vi på Hemtex.

Hemtex HK Borås söker Lönespecialist

Borås
Sista ansökningsdag 2019-01-21

Vi söker en Lönespecialist på ett 6 månaders vikariat till vårt huvudkontor i Borås.

Som lönespecialist på Hemtex:

Arbetar du tillsammans med en kollega med hela löneprocessen.  Ni har ett gemensamt ansvar för våra butiker och vårt servicekontor och hanterar tillsammans ca 900 löner.  I tjänsten ingår även övrig administration, rapportering och framtagande av statistik. Ni är en viktig supportfunktion och ett stöd till både medarbetare och chefer i kollektivavtalsfrågor och andra frågor som rör lön. Ni supporterar också i frågor som rör de olika systemen, främst i tidrapporteringsverktyget Quinyx men också lönesystemet Agda.

Vi söker dig:

Som är en erfaren löneadministratör. Du har ett par års yrkeserfarenhet av löneadministration, gärna från ett större företag med både kollektivanställda och tjänstemän. Du har generellt goda systemkunskaper och gärna erfarenhet av lönesystemet Agda. Stort plus om du har arbetat med Detaljhandelsavtalet. Som person är du social, positiv, kommunikativ och hjälpsam. Du är prestigelös, ansvarsfull och mycket noggrann. Att du älskar ge god service ser vi som en självklarhet, likaså att du trivs med teamarbete. Våra värdeord Kunnig, Kreativ och Generös genomsyrar det vi gör på Hemtex.

Vill du arbeta med lön och service samtidigt som du är en del av ett härligt gäng som har roligt tillsammans? Då är detta rätt för dig. Detta är ett vikariat på ca 6 månader med start 1 mars. Omfattning 75-100%.

I samband med denna rekrytering samarbetar Hemtex med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare Malin Karlsson.
Vänta inte med din ansökan då vi kallar fortlöpande till intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Malin Karlsson

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Arbetsort Borås
Kontaktperson Malin Karlsson, Recruiter, malin.karlsson@retailrecruitment.se, 0705 - 08 43 40
Villkor
Yrkestitel Lönespecialist
Anställningsform Vikariat
Varaktighet 6 månader eller längre
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-21
Publiceringsdatum 2018-12-07

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!