www.novareprofessionals.se

Business Controller till OneMed!

Göteborg
Sista ansökningsdag 2018-12-17

Har du erfarenhet av att arbeta med controlling inom Supply chain? Drivs du av att räkna på allt ifrån budget och prognos till projekt och investering? Då kan uppdraget som Business controller till OneMed i Göteborg vara den perfekta utmaningen för dig!


Novare Professionals söker nu en skicklig konsult till uppdraget som Business Controller inom Supply Chain till OneMed i utkanten av Göteborg. Ett spännande uppdrag på ca 4 månader med möjlighet till förlängning.

Om tjänsten

I rollen som Business Controller inom Supply Chain organisationen har du en central position med stora kontaktytor. Du ansvarar för att sätta och följa upp relevanta KPI:er, lyfta fram relevanta siffor och nyckeltal samt följer upp med analys och slutsatser. Du levererar både standard- och ad hoc rapporter till verksamheten. Du jobbar proaktivt och verksamhetsnära mot managers inom Supply Chain och IT, så som mot avdelningarna Transport- och distribution, Lager, Planering samt med kollegor på finansavdelningen.

Under uppdraget rapporterar du direkt till VP Supply Chain och har ett nära samarbete med andra avdelningar.

 
Ansvar och arbetsuppgifter

Inom uppdraget kommer du att ansvar för att:

·         Leda och styra budget- och prognosprocesserna för Supply Chain i nära samarbete med verksamhetschefer.
·         Leda månatlig insamling och rapportering av KPIs inom Supply Chain och IT
·         Se till att projekt och investeringar har tydliga budgetar.
·         Uppföljning och säkerställning av budgetefterlevnad.
·         Utveckla och föreslå relevanta verktyg och mätvärden för att analysera verksamhetseffektiviteten inom Supply Chain och IT över hela koncernen.
·         Utmana verksamheten med nya infallsvinklar och uppföljningsparametrar.
·         Se till att alla processer inom rollens ansvarsområde är tydligt dokumenterade för att upprätthålla och säkerställa hög effektivitet och i linje med koncernen.

Utöver detta kommer du att stödja kollegor i ad hoc-uppgifter och delta i projekt i mån av tillgänglighet.

 

Dina kvalifikationer

Till uppdraget söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom Ekonomi alternativt som ingenjör och relevant arbetslivserfarenhet. Därtill ser vi att du behöver:

·         Erfarenhet och god förståelse av kärnprocesserna inom Supply Chain
·         Erfarenhet av att arbeta med ERP och system
·         Mycket goda kunskaper i excel och powerpoint
·         Flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Har du dessutom en starkt analytisk förmåga och goda matematiska färdigheter så kommer du snabbt att kunna sätta dig in i rollen och identifiera, första samt förklara avvikelser.


ÖVRIG INFORMATION

Start: Snarast, dock senast januari 2019.
Uppdragslängd: 4 månader, med möjlighet till förlängning.
Placering: Göteborg.
Anställningsform: Heltid.
Arbetsgivare: Novare Professionals.


Detta är en utmärkt möjlighet att bredda dina erfarenheter och få snabb erfarenhet från en ny bransch och ett spännande uppdrag. Låter det intressant? Ansök redan idag då urval sker löpande. Vid frågor om tjänsten – vänligen maila Anna.Liljegren@novare.se. Vi ser fram emot din ansökan!

OM ONEMED

OneMed levererar tjänster, stödsystem och produkter till hälso- och sjukvården i Europa. Vi är Europas ledande partner till hälso- och sjukvården, med ett erbjudande av verksamhetsförbättrande tjänster, stödsystem samt ett heltäckande sortiment inom medicinskt förbrukningsmaterial. OneMeds erbjudande består av över 40 000 produkter som täcker hela hälso- och sjukvårdens behov av förbrukningsmaterial. Vårdgivare i hela Europa vänder sig till oss för att få hjälp att bättre möta sina patienters behov. Med oss som partner kan de förbättra vårdkvaliteten, sänka totalkostnaderna och samtidigt förbättra sina resultat inom miljö och CSR. För mer information besök www.onemed.se.
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Göteborg
Villkor
Yrkestitel Business Controller
Anställningsform Visstid
Varaktighet 3-6 månader
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-17
Publiceringsdatum 2018-12-06

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!