Coop - Den goda kraften i svensk dagligvaruhandel
Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.
Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Konsumentföreningarna Coop Medlem Väst och Bohuslän-Älvsborg har fusionerats under det nya namnet Coop Väst. Nya Coop Väst har cirka en halv miljon medlemmar och driver idag 65 Coopbutiker med en samlad nettoomsättning på 5,3 miljarder kronor.

Franchisetagare till Lilla Coop Trätorget

Göteborg
Sista ansökningsdag 2019-02-04

Är du matintresserad, brinner för försäljning och är duktig på att leda och motivera andra?
Då kan du vara rätt person som Butikschef hos oss.

Vi söker dig som har branschkunskap, affärsmannaskap och viljan att driva en framgångsrik livsmedelsbutik.

Vi går en spännande framtid till mötes och söker nu en franchisetagare till Lilla Coop Trätorget. Vi har höga och utmanande mål för framtiden och söker nu dig som har ett stort driv och vill vara med och utveckla Coop ytterligare. Som franchisetagare/butikschef är du strukturerad med stort ekonomiskt ansvar samt är resultatfokuserad, målinriktad, driver förändringsprocesser och har ett starkt sinne för affärer samtidigt som du ser till att butiken är säljande, attraktiv och levande för att attrahera och tillgodose kundernas behov. 

Vi ser att du har gedigen och dokumenterad kunskap från ledande position inom detalj- eller dagligvaruhandeln. 

Att vara franchisetagare innebär att du driver butiken enligt ett franchiseavtal där du har fullt arbetsgivaransvar och är ekonomiskt ansvarig för den största delen av butikens övriga driftskostnader. Som franchisetagare ska du tycka att personligt ägande och ekonomisk risk är en sporre till ökat engagemang. Att vara franchisetagare inom Coop ger även möjlighet till större ekonomisk avkastning. 

Ledning och utveckling av medarbetare är en stor del i din vardag. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap, vara entusiasmerande samt använda din sociala lyhördhet. 

Tillträde 1 Mars 2019. 

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde enligt ök.
I samband med denna rekrytering samarbetar Coop Väst med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare.

Jakob Hemvik

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Arbetsort Göteborg
Kontaktperson Jakob Hemvik, Recruiter, jakob.hemvik@retailrecruitment.se, 0707949950
Villkor
Yrkestitel Butikschef
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-04
Publiceringsdatum 2018-12-06

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!