Vettris första kliniker startades våren 2012 och till några av våra äldsta kliniker hör Vettris i Nyköping, Falun och Västerås.
I dagsläget har vi 10 kliniker från Malmö i söder till Umeå i norr och vi fortsätter öppna klinker vartefter vi hittar drivna och kompetenta veterinärer som, liksom vi, har kundservice och god veterinärvård som högsta prioritet! Vi drivs av tanken att förenkla vardagen för dig som är djurägare, därför arbetar vi hårt för att kunna erbjuda allt du behöver till din bästa vän, under samma tak!

Legitimerad Veterinär - Vettris, Borlänge

Borlänge
Sista ansökningsdag 2019-02-28

Vettris Borlänge är en smådjursklinik som ligger i anslutning till Arken Zoo centralt beläget i handelsplatsen, Norra Backa. Vår klinik erbjuder en omfattande service, vi är idag två veterinärer samt två stycken legitimerade djursjukskötare och en djurvårdare. Vi är en personlig klinik som besitter enbred kompetens och är speciellt fokuserade på kirurgi, tandvård och ultraljud. 
 
Vi söker just nu efter ytterligare en positiv Legitimerad Veterinär som vill vara med och driva vidare en spännande verksamhet i en familjär miljö. Vi har Arken Zoo och Trimmis i samma byggnad och vi är en omtyckt och välbesökt klinik.
 
Vi är den lilla smådjurskliniken med det personliga och professionella omhändertagandet i fokus, och vi utför medicinska utredningar, dagkirurgi, såväl som förebyggande djursjukvård.
Vi söker dig som är Legitimerad Veterinär med ett stort intresse för smådjur. Du trivs med att arbeta i nära kontakt med kunderna och dina kollegor, och arbetar lika bra i grupp som självständigt. Dina arbetsuppgifter består av praktisk djursjukvård på poliklinik och operation. Tidigare erfarenhet från smådjursklinik är meriterande.
 
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Titti Bergholtz på Future Management, 070-827 11 23.
Kontakt
Arbetsgivare Future Management
Arbetsort Borlänge
Kontaktperson Titti Bergholtz , titti.bergholtz@futuremanagement.se, 070-827 11 23
Villkor
Yrkestitel Legitimerad Veterinär
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Varierande
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-28
Publiceringsdatum 2018-12-06

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!