NOOT - RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
2019 öppnar vi en helt ny restaurang på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Med bästa läget i stan och helt nya lokaler skapar vi en skön mötesplats för såväl hotellgäster som göteborgaren.

Härlig kockpersonlighet till Noot - ny nordisk restaurang

Göteborg
Sista ansökningsdag 2018-12-28

Inom kort öppnar vi vår nya restaurang Noot. En restaurang som med ambition och nyfikenhet kommer leverera moderna rätter baserade på lokala och säsonganpassade råvaror. Men misstolka oss nu inte, det är inte fråga om fine-dining. Tanken är snarare ett lagom stort smakäventyr. Låter det intressant? Det tycker vi också, och vi skulle mer än gärna träffa dig och höra dig berätta hur du kan bidra med dina kunskaper i köket.
 

Så vem är du egentligen?

Du är en glad kockpersonlighet som ser möjligheter oavsett vilken råvara du tillfället förädlar. Du gillar att arbeta i köksteam som är allt annat än macho. Och du tycker kanske precis som vi, att det moderna nordiska köket känns lokal-exotiskt på nått sätt. Att arbeta tillsammans är viktigt för dig och du gillar att ha en kökschef som tar hand om det organisatoriska. Sen att du dessutom alltid vill väl och gillar ditt jobb är ju faktiskt en självklarhet.

Vilka är vi?

Vi tillhör hotellkedjan Radisson Blu, det innebär vissa riktlinjer att följa men också trygghetifråga om avtal, arbetstimmar och löner. Vårt hotell är i en omfattande och spännande förändringsfas där den nya restaurangen kommer spela en viktig roll. Vi erbjuder goda möjligheter till utveckling, både i Sverige och internationellt. Dessutom är vi väldigt stolta över alla fina kollegor som kommer välkomna dig.

Hoppas du tycker att tjänsten låter spännande och att vi snart ses.
Kontakt
Arbetsgivare Radisson Blu Scandinavia Hotel
Arbetsort Göteborg
Kontaktperson Marina Skaby, marina.skaby@radissonblu.com, +46709751254
Villkor
Yrkestitel Kock
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-28
Publiceringsdatum 2018-12-05

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!