NOOT - RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
2019 öppnar vi en helt ny restaurang på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Med bästa läget i stan och helt nya lokaler skapar vi en skön mötesplats för såväl hotellgäster som göteborgaren.

Pigg servis sökes till Noot- ny nordisk restaurang

Göteborg
Sista ansökningsdag 2018-12-28

Inom kort öppnar vi vår nya restaurang Noot. En restaurang som med ambition och nyfikenhet kommer leverera moderna rätter baserade på lokala och säsonganpassade råvaror. Men misstolka oss nu inte, det är inte fråga om fine-dining. Tanken är snarare ett lagom stort smakäventyr. Låter det intressant? Det tycker vi också, och vi skulle mer än gärna träffa dig och höra hur du kan förgylla restaurangupplevelsen med din personlighet och positiva attityd.

  

Så vem är du egentligen?

Du är en person som besitter den där unika förmågan att möta människor på just deras villkor. För du vet att varje sällskap har sin egen upplevelse som du gör allt för att förhöja. Du är matintresserad och tycker om att berätta roliga anekdoter om säsongens meny och råvaror. Dessutom gillar du att få frågor om vilka viner som passar till vilka rätter. Visst, du kanske inte är en vinkännare men du vet vilka smaker som passar bra ihop. Att vara prestigelös är såklart en självklarhet. Alla delar av jobbet är ju trots allt just en del av jobbet.

Du gillar att dagarna varieras med skift i baren och arbete på golvet. En positiv attityd och par pigga fötter är egenskaper som vi blir extra glada för att hitta i ditt CV.

  

Vilka är vi?

Vi tillhör hotellkedjan Radisson Blu, det innebär vissa riktlinjer att följa men också trygghet ifråga om avtal, arbetstimmar och löner. Vårt hotell är i en omfattande och spännande förändringsfas där den nya restaurangen kommer spela en viktig roll. Vi erbjuder goda möjligheter till utveckling, både i Sverige och internationellt. Dessutom är vi väldigt stolta över alla fina kollegor som kommer välkomna dig.

 

Hoppas du tycker att tjänsten låter spännande och att vi snart ses.
Kontakt
Arbetsgivare Radisson Blu Scandinavia Hotel
Arbetsort Göteborg
Kontaktperson Marina Skaby, 031-7585018
Villkor
Yrkestitel Servis
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-28
Publiceringsdatum 2018-12-05

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!