NOOT - RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
2019 öppnar vi en helt ny restaurang på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Med bästa läget i stan och helt nya lokaler skapar vi en skön mötesplats för såväl hotellgäster som göteborgaren.

Medveten bartender till Noot - ny nordisk restaurang

Göteborg
Sista ansökningsdag 2018-12-28

Inom kort öppnar vi vår nya restaurang Noot. En restaurang som med ambition och nyfikenhet kommer leverera moderna rätter baserade på lokala och säsonganpassade råvaror. Men misstolka oss nu inte, det är inte fråga om fine-dining. Tanken är snarare ett lagom stort smakäventyr. Låter det intressant? Det tycker vi också, och vi skulle mer än gärna träffa dig och höra dig berätta hur du kan förgylla restaurangupplevelsen med dryck, vin och en liten gnutta nordisk-mixologi.

 

 
Så vem är du egentligen?

Du är en sån där person som älskar allt som kluckar, skvalpar och som förhöjer matupplevelsen till en ny nivå. Goda, och ibland lite annorlunda viner, får din puls att slå snabbare. Dessutom tycker du att det låter intressant att mixa klassiska drinkar med nordiska toner och ta dina cocktailkunskaper till nya höjder. Mojito på harsyra kanske? Vem vet? Det viktigaste är att du tycker att det låter intressant att bidra till vår inslagna väg mot ett lagom stort smakäventyr. Du gillar såklart att jobba i team och älskar det där med att få möta alla möjliga typer av människor. Du är en naturlig och generös ledare som självklart delar med dig av dina skills till teamet. Att vara
restaurangchefens högra hand och ta ansvar ser du som en kul utmaning. Eller hur?

 

Vilka är vi?

Vi tillhör hotellkedjan Radisson Blu, det innebär vissa riktlinjer att följa men också trygghet ifråga om avtal, arbetstimmar och löner. Vårt hotell är i en omfattande och spännande förändringsfas där den nya restaurangen kommer spela en viktig roll. Vi erbjuder goda möjligheter till utveckling, både i Sverige och internationellt. Dessutom är vi väldigt stolta över alla fina kollegor som kommer välkomna dig.

 

 

 

Hoppas du tycker att tjänsten låter spännande och att vi snart ses.
Kontakt
Arbetsgivare Radisson Blu Scandinavia Hotel
Arbetsort Göteborg
Kontaktperson Marina Skaby, 031-7585018
Villkor
Yrkestitel Bartender
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-28
Publiceringsdatum 2018-12-05

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!