www.novareprofessionals.se

Controller till större energibolag!

Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-12-23

Har du flerårig erfarenhet av rollen som Controller på ett större företag? Är du analytisk, ansvarstagande, utvecklingsinriktad och har förmågan att se helheten? Är du redo för din nästa utmaning? Då är det kanske dig vi söker till uppdraget som Controller på ett av Stockholms största Energibolag!


Ditt nya uppdrag!

I rollen som Controller kommer du att arbeta mot verksamhetens största enhet där du ansvarar för uppföljning, prognoser, rapportering, analyser samt är drivande i utvecklingsprojekt. Du kommer att ansvara för:

·         Uppföljning och rapportering av verksamhetskostnader och nyckeltal

·         Sammanställa och analysera utfallet

·         Vara ett stöd mot enheten och kunna kommunicera utfallet till berörda

·         Initiera och leda utvecklingsprojekt och arbete inom det ekonomiska området, inkluderande analys, presentation och genomförande

·         Vara drivande och hålla ihop uppföljnings och prognosarbetet för respektive enheter


Vem söker vi?

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av att ha arbetat som controller på ett större företag. Du har deltagit i stora uppdrag inom aktuellt område och genomfört uppdrag med mycket hög kvalitet.

Som person är du affärs- och verksamhetsinriktad med god strategisk och analytisk förmåga. Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer på ett bra sätt samt kan se synergier, har en helhetssyn och är kundorienterad. Vidare tror vi att du som söker är utvecklingsinriktad med förmåga att anpassa sig till nya utmaningar samt självständigt identifiera, införa och driva förändringar för att möta verksamhetens nuvarande och framtida krav.


Övrig information

Period: December 2018 till 10 juni 2019
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm

Låter detta intressant? Då rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Har du frågor runt rekryteringsprocessen eller tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Joakim Groth via mail till joakim.groth@novare.se
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Joakim Groth, Rekryterare, Joakim.groth@novare.se
Villkor
Yrkestitel Controller
Anställningsform Visstid
Varaktighet 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-23
Publiceringsdatum 2018-12-04

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!