Specsavers är en ledande optikerkedja med över 450 butiker i norra Europa. Vi söker nu en Franchisetagare/partner till Göteborg.

Vi söker Optiker för delägarskap/partner till Göteborg.

Göteborg
Sista ansökningsdag 2019-06-02

Är du en Optiker som vill utveckla branschen och ditt egna team, där du får äga och driva din egna verksamhet tillsammans med en erfaren retailer? I så fall finns fantastiska möjligheter inom Specsavers.

Din viktigaste uppgift är att ta det kliniska ansvaret i butiken, att säkerställa att kvalitetsnormerna uppfylls, både för de synundersökningar du själv utför men även för det kliniska arbete som de anställda optikerna gör.

Kundresan är en central del inom Specsavers, därför är det viktigt att du har en stark drivkraft att allltid vilja förse kunderna med nödvändig hjälp och service.

Med stort engagemang skapar du en bra atmosfär i butiken som säkerställer att kunderna får en positiv upplevelse. Tillsammans med din retailpartner driver du butiken och ansvarar för att ni uppnår såväl nyckeltal som att utveckla era medarbetares kompetens.

Specsavers erbjuder en attraktiv roll som delägare i en butik hos en av de mest framgångsrika optikföretagen på den svenska marknaden.

Du får naturligtvis en gedigen introduktion och tillgång till en stark produktportfölj och marknadsföring utöver det vanliga. Inom Specsavers finns också en väl upparbetad företagskultur, präglad av entreprenörsskap och stark tilltro på framtiden.


Vem är du?
För att fortsätta växa och utmana optikerbranschen söker vi optiker med hög klinisk förmåga, som vill växa med oss i Göteborg.

I vårt koncept drivs varje Specsaversbutik av två delägare, en optiker och en retailer som tillsammans formar partnerskapet och ägarstrukturen för sin butik.


Så här söker du
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpnade.
 
Frågor besvaras av Senior Executive Recruiter Lars Eliason, 0708-38 78 43, lars.eliason@retailrecruitment.se

Lars Eliason

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Arbetsort Göteborg
Kontaktperson Lars Eliason, Senior Recruiter, lars.eliason@retailrecruitment.se, +46 70-838 78 43
Villkor
Yrkestitel Optisk retailer
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-06-02
Publiceringsdatum 2018-12-03

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!