Sunne Camping och Sommarland är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.
Sunne Camping är en fyrstjärnig camping vackert belägen vid sjön Fryken med Sunne Sommarland precis intill. Campingen består av 416 campingplatser, 33 stugor, servicehus, närbutik, restaurang, bowling och mängder av aktiviteter.

Kockar till Sunne Camping och Sommarland sommaren 2019

Sunne
Sista ansökningsdag 2019-04-30

Sunne Camping och Sommarland söker kockar sommarsäsongen 2019
 
Arbetsuppgifter
Vi söker nu kockar för sommaren till Sunne Camping och Sommarland. Arbetsuppgifterna består främst av att arbeta på Kolsnäs Restaurang och Sunne Bowling & Krog. Du ser till att tillaga och leverera ut maten till gästerna. Vid lugna tillfällen hjälper man även till att fyll på varor och diska. Du kommer jobba i nära kontakt med vår kökschef.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.

Kvalifikationer
Minst 1 års kockerfarenhet. Du kan hantera stress och stressade situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Vi söker dig som är självgående och ser gärna att du har kunskaper i haccp
 
Varaktighet
Säsongsanställning med start från 1/6 – 31/8 – 2019
Ansök via länken, mejl endast för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan den sista april.
Kontakt
Arbetsgivare Svenska Campingpärlor AB
Arbetsort Sunne
Kontaktperson Reine Flodin, Anläggningschef, reine.flodin@sunnecamping.se
Villkor
Yrkestitel Kock
Anställningsform Visstid
Varaktighet 3-6 månader
Arbetstid Schemalagd
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-30
Publiceringsdatum 2018-12-03

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!