OneMed levererar tjänster, stödsystem och produkter till hälso- och sjukvården i Europa. Vi är mer än bara en leverantör – vi är en partner till våra kunder. För oss betyder detta att vi och kunden har samma mål och definition av framgång och samarbetet bygger på att vi lyckas tillsammans.
I hela Europa står vi inför stora utmaningar som sätter press på sjukvårdssystemen. Antalet människor i behov av vård blir större när människor lever längre, många med kroniska sjukdomar. Stora delar av sjukvården kämpar med ökande budgetunderskott och bristen på sjukvårdspersonal blir allt större. Samtidigt ökar människors förväntningar på vården.

Som partner inom effektiviserande tjänster och produkter till sjukvården i Europa har vi ett ansvar att vara en del av lösningen på dessa utmaningar – nu och för kommande generationer. OneMed underlättar för sina kunder att snabbare ge rätt vård, med rätt produkter.
Vi mäter vår framgång i hur väl våra kunder inom hälso- och sjukvården uppnår sina mål och visioner. Läs mer om OneMed via https://www.onemed.se/about-onemed

Interim Transportchef till OneMed!

Göteborg
Sista ansökningsdag 2018-12-17

Har du erfarenhet av att ha det övergripande ansvaret för Transport & Distrubution? Har du arbetat med både inbound och outbound transporter? Då kan det här vara uppdraget för dig!

OM UPPDRAGET

Novare Professionals söker nu en konsult med breda kunskaper inom transport och distrubution till OneMed i Göteborg. I rollen har du det övergripande ansvaret för Transport & Distributionsfunktionen och till din hjälp har du en erfaren medarbetare som du också arbetsleder. Tillsammans kommer ni under en tid att driva arbetet framåt och komma med förbättringsförslag inför kommande förbättringar av verksamheten.

I uppdraget har du även det övergripande ansvaret för all inbound & outbound transporter för OneMed Sverige, kunder, dotterbolag samt internationella leverantörer. Du kommer att sträva efter att driva logistikavdelningens övergripande mål till att bli Best-in-class. Du utgör en naturlig del av ledningsgruppen och har det övergripande ansvaret för kostnader hos din avdelning, fraktklagomål, kundrelationer och partnerskap med 3PL logistik företag.

I uppdraget anställs du av Novare professionals och rapporterar direkt till Supply chain director hos OneMed.


VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som under en begränsad period vill vara med och förbättra och bidra till tydlighet i organisationen. Stämmer du in på majoriteten av kraven och känner dig redo för en ny utmaning? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!


I rollen ser vi det som krav att du har:

• Högskoleutbildning på Magisternivå inom logistik eller matematik
• Arbetslivserfarenhet från en roll som distributionschef eller transportchef
• Erfarenhet av att arbeta med transporter, till land och till havs
• Analytisk personlighet med erfarenhet av förhandling
• Erfarenhet från att ha arbetat i större komplexa organisationer i en roll med internationellt ansvar
• Erfarenhet av att driva processer i krossfunktionella grupper, med mål att säkerställa leveransprecision och hög effektivitet
• Erfarenhet från ERP och TA-system
• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift

 
Vi ser det som meriterande om du har:

• Tidigare har varit kontraktsansvarig för en eller flera externa fraktleverantörer
• Erfarenhet av att ha arbetat i företag som kännetecknas av ett stort antal leverantörer/komplexa sortiment mm
• Erfarenhet från att genomföra större fraktupphandling från RFQ till Avtal och implementering (realisering)


Som person är du analytisk med en god förmåga till att se helheten. Du är kundorienterad i ditt arbetssätt och har en förmåga till att både skapa relationer och kravställa när det behövs. Dina samarbetspartners beskriver dig som kommunikativ, tydlig och driven med insikt om kvalitetssäkring. Känner du igen dig i beskrivningen, då kan det vara just dig vi söker!ÖVRIG INFORMATION

Start: Snarast, dock senast Januari 2019.
Uppdragslängd: Mars/April 2019.
Placering: Tagene kontoret i Göteborg.
Arbetsgivare: Novare Professionals

 
Låter det intressant? Ansök då redan idag – allt vi behöver är att du bifogar ditt CV via annonsen. Notera att urval sker löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen maila Anna.Liljegren@novare.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Göteborg
Kontaktperson Anna Liljegren, Talent Manager, Anna.liljegren@novare.se, 0046764291803
Villkor
Yrkestitel Transportchef
Anställningsform Visstid
Varaktighet 3-6 månader
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-17
Publiceringsdatum 2018-12-03

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!